Çözüldü Valorant oynarken sistem mavi ekran veriyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

ProfessorXQ

Hectopat
Minidump Rapor Linki
https://dosya.co/1w4jey2uvd67/101324-67234-01.dmp.html
RAM
16GB Team T-Force Vulcan
SSD veya HDD modeli
PNY 480GB
Ekran kartı
GTX 1650
Anakart
Asus prime H410M-R
İşlemci
i5 11400f
Arkadaşlar Valorant'ta mavi ekran alıyorum, "başarısız :vgk.sys" diye bir hata veriyor. i5 10400F işlemci, GTX1650 ekran kartı, ASUS H410M r anakart ve 16 GB RAM var. BIOS güncelledim, güvenlik duvarını kapattım, Vanguard dosyasını virüs taraması için dışlama listesine ekledim, vgk.sys dosyasına sağ tıklayıp yetkilerin tamamını verdim ama hala aynı hatayı alıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
O dediğini dene bakalım. Birde bu şekilde Nvidia silip sonra bunu yükleyip bir dene.

Hocam sorun çözüldü, desteğe ticket attım bir dosyayı silmemi söylediler sildim ve düzeldi. Benden kaynaklı bir hata değilmiş. Emeğiniz için teşekkür ederim.

C:/Windows/392667600.dat isimli dosyayı silip bilgisayarı yeniden başlattım ve düzeldi.
Macin ortasinda mavi ekran mi veriyor?

Evet, oyuna başlıyorum 7-8 tur oynandıktan sonra hata veriyor. 3 gün öncesine kadar hiç sorun yoktu. Tesadüfen bilgisayarda gezinirken güvenlik duvarımın kapalı olduğunu fark ettim ve açtım. Ondan sonra böyle hata vermeye başladı. Sonra tekrar kapattım oyunu tekrar yükledim, vanguard silip tekrar yükledim, BIOS güncelledim falan ama yararı olmadı.

Evet, oyuna başlıyorum 7-8 tur oynandıktan sonra hata veriyor. 3 gün öncesine kadar hiç sorun yoktu. Tesadüfen bilgisayarda gezinirken güvenlik duvarımın kapalı olduğunu fark ettim ve açtım. Ondan sonra böyle hata vermeye başladı. Sonra tekrar kapattım oyunu tekrar yükledim, vanguard silip tekrar yükledim, BIOS güncelledim falan ama yararı olmadı.
Valla ben dumpta kayda değer bir şey göremedim. @claus hocam daha detaylı bakabilir belki.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı