Çözüldü Valorant oynarken sistem mavi ekran veriyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

ProfessorXQ

Hectopat
Minidump Rapor Linki
https://dosya.co/1w4jey2uvd67/101324-67234-01.dmp.html
RAM
16GB Team T-Force Vulcan
SSD veya HDD modeli
PNY 480GB
Ekran kartı
GTX 1650
Anakart
Asus prime H410M-R
İşlemci
i5 11400f
Arkadaşlar Valorant'ta mavi ekran alıyorum, "başarısız :vgk.sys" diye bir hata veriyor. i5 10400F işlemci, GTX1650 ekran kartı, ASUS H410M r anakart ve 16 GB RAM var. BIOS güncelledim, güvenlik duvarını kapattım, Vanguard dosyasını virüs taraması için dışlama listesine ekledim, vgk.sys dosyasına sağ tıklayıp yetkilerin tamamını verdim ama hala aynı hatayı alıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
O dediğini dene bakalım. Birde bu şekilde Nvidia silip sonra bunu yükleyip bir dene.

Hocam sorun çözüldü, desteğe ticket attım bir dosyayı silmemi söylediler sildim ve düzeldi. Benden kaynaklı bir hata değilmiş. Emeğiniz için teşekkür ederim.

C:/Windows/392667600.dat isimli dosyayı silip bilgisayarı yeniden başlattım ve düzeldi.
Windows update ile isteğe bağlı olanlar dahil ne varsa yükle.
BIOS'ta DOCP açıksa kapat.

Vanguard kaldır. Ccelenear ile kayıt defteri onarımı ve temizliği yap.
Çalıştıra temp yaz içindekileri sil.
Çalıştıram %temp% yaz içindekileri sil.

Güncel Vanguard sürümünü en baştan indir yükle.
Razer araçları varsa sil.

Bunları'da yükle.

Windows update ile isteğe bağlı olanlar dahil ne varsa yükle.
BIOS'ta DOCP açıksa kapat.

Vanguard kaldır. Ccelenear ile kayıt defteri onarımı ve temizliği yap.
Çalıştıra temp yaz içindekileri sil.
Çalıştıram %temp% yaz içindekileri sil.

Güncel Vanguard sürümünü en baştan indir yükle.
Razer araçları varsa sil.

Bunları'da yükle.

Hocam sırasıyla hepsini yaptım ama gene aynı olmadı. Acayip uyuz oldum yani 3 gün öncesine kadar hiçbir sıkıntı yoktu. Bu arada DOCP dediğiniz ayar X.M.P ayarı değil mi o şekilde var bende 'Enabled' idi 'Disabled' e çevirdim. Bakın aldığım hatayı da paylaşayım.

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2024-10-14 at 21.06.47.jpeg
    WhatsApp Image 2024-10-14 at 21.06.47.jpeg
    199,1 KB · Görüntüleme: 37
Yeni dosyaları yolla.

Yeni dosyaları yolla.

Hocam bide araştırma yaparken şöyle bir siteye denk geldim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Burda aslında 13 ve 14. nesil işlemciler için bahsedilmiş ama Performance Core Ratio kısmı default 57x olarak gösteriyormuş 54x e çekince sorun çözülmüş. Bendeki işlemci 13-14. nesil değil ama acaba bundan kaynaklanıyor olabilir mi ?

@Murat5038 hocam siz de bir göz gezdirebilir misiniz ?

Dosya Ekleri

• xtuu.png
    xtuu.png
    14,8 KB · Görüntüleme: 36
Son düzenleme:
O dediğini dene bakalım. Birde bu şekilde Nvidia silip sonra bunu yükleyip bir dene.

Hocam sorun çözüldü, desteğe ticket attım bir dosyayı silmemi söylediler sildim ve düzeldi. Benden kaynaklı bir hata değilmiş. Emeğiniz için teşekkür ederim.

C:/Windows/392667600.dat isimli dosyayı silip bilgisayarı yeniden başlattım ve düzeldi.

Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı