Valorant oynaya basınca açılmaya çalışıp 5 saniye sonra kapanıyor

Arda Cem Aras

Centipat
Arkadaşlar son güncellemeden sonra böyle bir şey olmya başladı. İlk olarak Riot Client'ten hesaba giriş yapıyorum sonra oynaya basıyorum sonra Valorant simgesi çıkıp ekrana hiçbir şey gelmeden geri gidiyor.

Sistem özellikleri;
Intel Pentium CPU B940 2.00GHz
AMD Radeon HD 7400M series.
6 GB RAM.
320GB HDD.
Geri gidiyor derken kapanıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar son güncellemeden sonra böyle bir şey olmya başladı. İlk olarak Riot Client'ten hesaba giriş yapıyorum sonra oynaya basıyorum sonra Valorant simgesi çıkıp ekrana hiçbir şey gelmeden geri gidiyor.

Sistem özellikleri;
6 GB RAM.
320GB HDD.
Oyunun dosyaları silinmiş yada bozulmuş olabilir sil yükle yapmayı deneyin..
Driverlar güncel mi?

Bende MSI Afterburner açık iken oyun kapanıyor. Uygulamayı kullanıyorsanız kapatıp deneyin.

Kardeşim oyun dosyalarının bütünlügünü dogrula ve dene oyunu silip yükleme çok GB Riot cilenti aç sag en yukarıda hesap var ayarlara gir bütünlgü dogrula de dene valorant tıklayınca

Sistem özellikleri;
6 GB RAM.
320GB HDD.

Merhaba oyunun dosyalarının olduğu yere git atıyorum Steam oyunu ise Steam/steamapps/common/Dirt4 gibi sonra ikona tıkla eğer hata verip. ?dll eksik ya da bulunamadı diyorsa indir atıyorum resampledmo.dll bulunamadı gibi bu da olmasa başka bildiğim yok sil yükle

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı