Valorant oyun açılmıyor

hiperstroker

Centipat
Daha fazla  
Geçenlerde arkadaşımla beraber oynamak için Valorant indirmiştim. Oyunu sorunsuz bir şekilde indirdim fakat açmaya çalıştığım zaman 30 saniye bekletiyor (oyun ekrana veya görev çubuğuna gelmiyor) hata sesi veriyor ve gidiyor. Görev yöneticisine baktığım zaman oyun açılıyor CPU %60'a kadar kullanıp düşüyor ve hata sesi geliyor. Sorunu yaşayıp çözen var mı?

Rapor paylaşın.

Geçenlerde arkadaşımla beraber oynamak için Valorant indirmiştim. Oyunu sorunsuz bir şekilde indirdim fakat açmaya çalıştığım zaman 30 saniye bekletiyor (oyun ekrana veya görev çubuğuna gelmiyor) hata sesi veriyor ve gidiyor. Görev yöneticisine baktığım zaman oyun açılıyor CPU %60'a kadar kullanıp düşüyor ve hata sesi geliyor. Sorunu yaşayıp çözen var mı?

Sil tekrar yükle ve bir RAM slotlarına bak.

Vanguard'ı gizli simgelerigöster yerinden kapatın sonra PC'yi yeniden başlatın sonra görev yoneticisini açıp başlangıca gelin oradan Vanguard'ı bulup dosya konumunu açın ve oradakı vgtray exeyi çalıştırın sonra oyuna girmeyi deneyin olmazsa Valorant'ın dosya konumunu açıp özellikler deyin ordan ekran iyleştirmelerini devre dışı bırak tuşuna basın ve uygulayıp çıkın eğer bu 2 yöntemde olmazsa yapabileceğim bir şey yok.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı