Valorant oyun başında seçilen karakterleri iade etme

SergioGnæbry

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Basketbolcu
Valorant'ta oyun başında seçtiğim karakterler oyunun en kötü karakterleri oyunu bilmediğim için seçmiştim.
Karakterleri iade edebilme var mı? Tüm herolarımdan vazgeçip cyber ve omen almak istiyorum ama kontratları çok uzun sürer.
Cyber ve omen dışında hepsi acık ama hepsi çöp.
Ya da bugu, taktiği gibi bir şey var mı bu karakter açmanın? Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleme:
Hile vb. Sosyal'de yasak.

Hile vb. sosyal'de yasak.

Arkadaş Sosyal'de yasak ise uyarmayın arkadaşı bırakın cezasını alsın yetkili arkadaş konuyu onaylamış ona düşer bu görevler.

Hile vb. Sosyal'de yasak.

Yasak Olduğunu Biliyorum Konuyu Okumadan Cevaba Atlamışsın Hemen Zaten Düzenleyen Moderatör kardeşimde görmüştür Burda bi konuda yardım istedim

Yasak Olduğunu Biliyorum Konuyu Okumadan Cevaba Atlamışsın Hemen Zaten Düzenleyen Moderatör kardeşimde görmüştür Burda bi konuda yardım istedim
Ban yememen için söyledim.
Valorant'ta oyun başında seçtiğim karakterler oyunun en kötü karakterleri oyunu bilmediğim için seçmiştim.
Karakterleri iade edebilme var mı? Tüm herolarımdan vazgeçip cyber ve omen almak istiyorum ama kontratları çok uzun sürer.
Cyber ve omen dışında hepsi acık ama hepsi çöp.
Ya da bugu, taktiği gibi bir şey var mı bu karakter açmanın? Şimdiden teşekkürler.
Soruya gelecek olursak hiç bir şekilde değişmiyor bende saçma sapan karakterler almışım. Değiştirebilsem ben de değiştireceğim ama olmuyor. :(

Ban yememen için söyledim.

Soruya gelecek olursak hiçbir şekilde değişmiyor bende saçma sapan karakterler almışım. Değiştirebilsem bende değiştireceğim ama olmuyor. :(

Moderatör Kardeşim Onaylamazdı Zaten Ban Yiyecek Olsam Neyse yine de Teşekkürler

1588780527657.png

Bende bu şekilde. Muhtemelen süresi geçtiği için iade edemiyorsun. Yine de bir destekle iletişime geç, iade edebilir miyim diye sor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı