ByOver
Hectopat
Daha fazla
Yeniden indirmenize gerek yok, Valorant'ı yönetici olarak çalıştırın sadece.
Arkadaşlar böyle bir hata almaktayım beyaz sayfadaki hatadaki dosyayı bulup indirdim ve Valorant klasörüne attım ve ikinci hatayı verdi ikinci hata ise (val1) başına gelen varsa yardımcı olabilir mi?
Vanguard'i silip tekrar kurun.
Evet evet doğru söylüyorsun yanlışlıkla sildim şimdi hatırladım nasıl yükliyebilirim dostum bende neyi unuttum diyorum ya. Link var mı?
Evet evet doğru söylüyorsun yanlışlıkla sildim şimdi hatırladım nasıl yükliyebilirim dostum bende neyi unuttum diyorum ya. Link var mı?
Oyuna girerken otomatik kurması lazım diye biliyorum. Olmazsa oyun dosyalarını doğrula oda olmazsa oyunu silip yükle derim.
Valorant'ın sitesinden geri indir dosya doğrulama yapacak zaten.
Dostum şöyle oldu diskten diske taşıdım diskim bozulmuştu ve bir dosya boş geldi sildim o dosyada büyük ihtimalle Valorant Vanguard idi şimdi senin demenle aklıma geldi bende niye açılmıyor diyorum Vanguard hile koruma eksik nasıl yükliyebilirim acaba.
Yeniden indirmenize gerek yok, Valorant'ı yönetici olarak çalıştırın sadece.
Arkadaşlar böyle bir hata almaktayım beyaz sayfadaki hatadaki dosyayı bulup indirdim ve Valorant klasörüne attım ve ikinci hatayı verdi ikinci hata ise (val1) başına gelen varsa yardımcı olabilir mi?

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.