Çözüldü Valorant para birimini Euro olarak gösteriyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

SkyH85

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, başlıkta dediğim Türkiye'de yaşıyorum para biriminin TL olması gerekirken Euro olarak gösteriyor. 3 ticket attım ve destek bölümünden işaretleye tıkladım ancak olmadı. Nasıl düzeltirim? Yardımcı olursanız sevinirim.

Ekran Alıntısı.PNG

resim_2021-01-05_151155.png

IP adresini kontrol ettin mi? Yurt dışı falan gözüküyor olabilir.

Diğer hesaplarımda para birimi TL cinsinden hocam.

Ya Valorant'ın ya da Riot'un kendi sitesinden giriş yapacağın yerdeki hesap ayarları kısmı. Bu ayar oyun içinden de yapılabiliyor olabilir.

Ayarı bir türlü bulamadım Valorant'ın kendi sitesinde ve uygulamasında arıyorum.
Bir siteden VP alacağım (TL cinsinden) oradan alsam kodu yazsam kabul eder mi? Orada TL olarak ödeyeceğim benim para birimim Euro gösteriyor yani başka bir ülkede gösteriyor bir sıkıntı olur mu?
Arkadaşlar 6 tane ticket attım bir tanesine geri dönüş yapılamadı. 1 tanesini 2 gün önce, 2 tanesini dün, 3 tanesini de bugün attım sıkıldım artık.
Ya Valorant'ın ya da Riot'un kendi sitesinden giriş yapacağın yerdeki hesap ayarları kısmı. Bu ayar oyun içinden de yapılabiliyor olabilir.

Evet sonunda buldum ama değiştirilmiyor.
resim_2021-01-05_165720.png
Nereden değiştirebilirim?

Arkadaşlar sorunum çözüldü eğer Riot'a ticket atarsanız 1 gün içinde çözüyor sorununuzu iyi günler.

Diğer hesaplarımda para birimi TL cinsinden hocam.

Ayarı bir türlü bulamadım Valorant'ın kendi sitesinde ve uygulamasında arıyorum.
Bir siteden VP alacağım (TL cinsinden) oradan alsam kodu yazsam kabul eder mi? Orada TL olarak ödeyeceğim benim para birimim euro gösteriyor yani başka bir ülkede gösteriyor bir sıkıntı olur mu?
Arkadaşlar 6 tane ticket attım bir tanesine geri dönüş yapılamadı. 1 tanesini 2 gün önce, 2 tanesini dün, 3 tanesini de bugün attım sıkıldım artık.

Eki Görüntüle 818106
Nereden değiştirebilirim?

Arkadaşlar sorunum çözüldü eğer Riot'a ticket atarsanız 1 gün içinde çözüyor sorununuzu iyi günler.

Nasıl bir ticket attınız?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı