SkyH85
Kilopat
Daha fazla
Riot hesap ayarlarından bölgeyi kontrol ettiniz mi?
İP adresini kontrol ettin mi? Yurt dışı falan gözüküyor olabilir.Öyle bir ayar bulamadım ayarlara falan girdim oturum açma yerinden de girdim yazmıyor veya ben görmedim nerede söyleyebilir misiniz?
VPN falan açık mı?
Ya Valorant'ın ya da Riot'un kendi sitesinden giriş yapacağın yerdeki hesap ayarları kısmı. Bu ayar oyun içinden de yapılabiliyor olabilir.Öyle bir ayar bulamadım ayarlara falan girdim oturum açma yerinden de girdim yazmıyor veya ben görmedim nerede söyleyebilir misiniz?
IP adresini kontrol ettin mi? Yurt dışı falan gözüküyor olabilir.
Ya Valorant'ın ya da Riot'un kendi sitesinden giriş yapacağın yerdeki hesap ayarları kısmı. Bu ayar oyun içinden de yapılabiliyor olabilir.
Ya Valorant'ın ya da Riot'un kendi sitesinden giriş yapacağın yerdeki hesap ayarları kısmı. Bu ayar oyun içinden de yapılabiliyor olabilir.
Evet sonunda buldum ama değiştirilmiyor.
Diğer hesaplarımda para birimi TL cinsinden hocam.
Ayarı bir türlü bulamadım Valorant'ın kendi sitesinde ve uygulamasında arıyorum.
Bir siteden VP alacağım (TL cinsinden) oradan alsam kodu yazsam kabul eder mi? Orada TL olarak ödeyeceğim benim para birimim euro gösteriyor yani başka bir ülkede gösteriyor bir sıkıntı olur mu?
Arkadaşlar 6 tane ticket attım bir tanesine geri dönüş yapılamadı. 1 tanesini 2 gün önce, 2 tanesini dün, 3 tanesini de bugün attım sıkıldım artık.
Evet sonunda buldum ama değiştirilmiyor.
Eki Görüntüle 818106
Nereden değiştirebilirim?
Arkadaşlar sorunum çözüldü eğer Riot'a ticket atarsanız 1 gün içinde çözüyor sorununuzu iyi günler.

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.