Valorant pingi 100 oluyor

Makaleler
1
Yer
Birleşik Krallık
Daha fazla  
Valorant İstanbul sunudu 100 ping alıyorum ve ayarlar kısmına girerken şöyle bir hata alıyorum çözümü var mı?

Dosya Ekleri

• 1668426006551.png
    1668426006551.png
    815,8 KB · Görüntüleme: 45
Normalde ping değerin nedir? Buradan test edebilirsin.

Oyunun sunucularında bir yoğunluk olabilir. O hatayı bir kez ben almıştım bu arada çok da önemli bir hata değil. Oyunu kapatıp açarsan düzelmesi lazım o hata.

Normalde ping değerin nedir? Buradan test edebilirsin.

Oyunun sunucularında bir yoğunluk olabilir. O hatayı bir kez ben almıştım bu arada çok da önemli bir hata değil. Oyunu kapatıp açarsan düzelmesi lazım o hata.

Ping normal çıktı 20-30 oyunu 3 kere kapatıp açtım ancak halen o hatayı alıyorum.

Ping normal 20-30 oyunu 3 kere kapatıp açtım ancak halen o hatayı alıyorum.

Oyunun Config dosyasını silmeyi deneyebilirsiniz. Yaptığınız bir ayar sonucu hata veriyor olabilir. Config silerseniz çoğu ayarlar varsayılana döneceği için düzelebilir.

Oyunun Config dosyasını silmeyi deneyebilirsiniz. Yaptığınız bir ayar sonucu hata veriyor olabilir. Config silerseniz çoğu ayarlar varsayılana döneceği için düzelebilir.
En son oyuna 3 gün önce girdim şimdi girdiğimde bu hatayı aldım.

Ayarlar kısmındaki hata düzeldi ancak halen ping 93-100.

Başka oyunda ping yüksek mi? Modeme reset atmayı denediniz mi? Ayarlardaki "ağ ara belleğini" azami olarak yapıp deneyin.

Şu an internet te bir sıkıntı yok uygun bir zamanda modeme reset atarım teşekkürler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı