Valorant random hesaplar nereden bulunuyor?

StrikinGName

Femtopat
Daha fazla  
Anlamadığım bir şekilde bir sürü sitede random hesap satışları var. Alan arkadaşlarım çok. Bana hiç güvenilir gelmiyor.
Bir bakayım dedim, çok güzel fiyata garip garip hesaplar var mesela ama asıl merak ettiğim bunu nereden buldukları?

Son düzenleyen: Moderatör:
Biri kendi ülkesindekileri (ç)alıyordur sonra başka bir siteye satıyordur. Oradan da bizim sanal tüccarlar alıp burada satıyorlardır.

Son düzenleme:
Kendileri oluşturuyorlar. 500 tl lik hesabı 70 liraya satıyorlar sonra 3-4 gün sonra şifreyi değiştirip başkasına sonra bu olay böyle devam ediyor.

Çalıntı hesap, çoğu hesabın maili falan yoktur olsa zaten o kadar ucuza satmaz. Birkaç güne de hesabın sahibi fark eder şifre değişir elindeki hesap gider. Hesap alışverişi yapacaksan, daha güvenilir siteler tercih etmelisin. İnsanların pazar kurup denetlenmeden hesap satılan, satıcı-alıcı güvenliğini umursamayan sitelerden uzak dur.

Genel olarak çalıntı hesaplar diyebiliriz. Veya hesap sahipleri tarafından 20-100 kişiye satılmasıyla oluşturulan türler diyebiliriz.

Bunun dışında krekırlar var onlarda mail: Şifre kombinasyonlarını deneterek elde ettiği hesaplarda olabilmekte.

Bu hesapları almayın, aldırmayın, yarın sizlerde mağdur olabilirsiniz.
Sizin başınıza gelmesini istemediğinizi başkasına yapmayın :)
Bilelim bildirelim. Bilgi paylaştıkça güzeldir.

Anlamadığım bir şekilde bir sürü sitede random hesap satışları var. Alan arkadaşlarım çok. Bana hiç güvenilir gelmiyor.
Bir bakayım dedim, çok güzel fiyata garip garip hesaplar var mesela ama asıl merak ettiğim bunu nereden buldukları?

Boş para kazanıyorlar. Alan zaten enayi satanı bilmiyorum ama.

Random hesapların maillerini değiştiremiyorsunuz, satıcılar veya çalınan hesabın sahibi bir süre sonra hesabı sizden geri alıyor. Paranızı çöpe atmayın derim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı