Valorant Random VP mağduriyeti

atlasplus

Hectopat
Öncelikle iyi günler.
18.06.2024 tarihinde yani dün Shopier üzerinden Reyna random VP kodu adlı ürünü bu Shopier mağazasından satın aldım.

1718825065316.png

Bana e-mail adresim üzerinden kodun teslimi yapıldı. Fakat kodu birebir doğru girdiğim ve birçok kez denediğim halde kod geçersiz hatası aldım.
Satıcı ona e mail ile ulaştığımda şöyle bir ekran görüntüsü attı.

1718825118157.png

Bana çok saçma geldi sizce böyle bir şeyi ürün açıklamasına yazdığı bu metinle dolandırıcılık olmaktan çıkarabilir mi?
Shopier'e şikayet etsem bir sonuç alabilir miyim?

Random VP alacak kadar cahil olmamak lazim oncelikle. Kendisine dahil en yuksek VP'nin ciktigini dusunmuyorum boyle saticilarin. He deneme amacli almissinizdir belki ama oyleyse konu acacaginizi dusunmuyorum.
Shopiere sikayet etseniz muhtemelen bir sonuc alamazsiniz.

Random VP alacak kadar cahil olmamak lazim oncelikle. Kendisine dahil en yuksek VP'nin ciktigini dusunmuyorum boyle saticilarin. He deneme amacli almissinizdir belki ama oyleyse konu acacaginizi dusunmuyorum.
Shopier'e sikayet etseniz muhtemelen bir sonuç alamazsiniz.

Deneme amaçlı almıştım zaten ama yine de insanları dolandırıyor olmasından dolayı şikayet etmek istiyorum.

Geçmiş olsun. BU tip satıcılar güven vermiyor asla. Kesinlikle fatura kesen kurumsal olan firmalardan alışveriş yapmak gerek. Çok değil bir veya iki site var gerçekten 1200-2400 vp veren.Diğerlerinin hepsi 115 vp veriyor.

Öncelikle buzdolabından soğuk suyu alıp bir bardağa koyduktan sonra için. Sonrasında ise random vp sitelerinin güvenilir olmadığını anladıktan sonra İnstagram'da postlarındaki yorumlarda 'Bana 7200 VP çıktı cidden çalışıyor' gibi yorumlarında sahte olduğunu bilmenizi isterim, geçmiş olsun hocam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı