Valorant rank düşürme hizmeti var mı?

Tek başıma yapamıyorum. Takıma kıyamıyorum oynuyorum, böyle ücreti karşılığında 5 kişi girip kimsenin oyununu zehir etmeden rank düşürebileceğim bir yer var mı?
5 Arkadaş fresh hesap açın 10 maç trolleyin.
Eğer yapacak arkadaşınız yoksa sunuculara yazın.
İlla ki yapacak deli insanlar vardır.

Tek başıma yapamıyorum. Takıma kıyamıyorum oynuyorum, böyle ücreti karşılığında 5 kişi girip kimsenin oyununu zehir etmeden rank düşürebileceğim bir yer var mı?

Ben gelirim 5. elden ff vereceksek.
Aktif elo yücelik 1

3 kişi daha bulursak 5'li de seri ff le elo düşeriz.

Oyun nicki yazmak yasak demek ki silinmiş benimki nasıl iletişime geçeceğizde 5 olup gireceğiz.

Rank düşcek arkadaşlar furkan#DC0123 eklesin şöyle 4 5 kişi patır patır düşelim.

Akşama bir yazayım.

Rank düşcek arkadaşlar furkan#DC0123 eklesin şöyle 4 5 kişi patır patır düşelim.

Oyun nicki yazmak yasak demek ki silinmiş benimki nasıl iletişime geçeceğizde 5 olup gireceğiz.

Üctretsiz şekilde yardımcı olabilirim.

Ben gelirim 5. elden ff vereceksek.
Aktif elo yücelik 1

3 kişi daha bulursak 5'li de seri ff le elo düşeriz.

Plan 5'te ff vermek o süre zarfında karşıya 5 el sırayla bela attırırız, DC alitility, elimde 2 tane dia 2 hesap var, 5'te ff vermeli yaparsak 1 günde bile düşürürüz, siz bana DC'den yazın ben sizi sunucuma alayım.

Hocam hesaba yazık etmek yerine yeni bir hesap açın 1-2 el ciddi oynamayın. O zaman sizi zaten bronz-altın arası oyuncularla oynatır.

Hocam yazıklık bir durum değil benim için, hastalığımın en ağır döneminde bu oyuna sarıp en sinirli olduğum döneme denk geldiği için 4 kez ban yedim ve beni toksik eloya attı, benim rank atlamam için 7 24 aim kasıp oynamam gerekiyor bende artık bunu istemiyorum, demirde böyle Max 10 vurarak takılmak istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…