Valorant rank düşürme hizmeti var mı?

Tek başıma yapamıyorum. Takıma kıyamıyorum oynuyorum, böyle ücreti karşılığında 5 kişi girip kimsenin oyununu zehir etmeden rank düşürebileceğim bir yer var mı?
5 Arkadaş fresh hesap açın 10 maç trolleyin.
Eğer yapacak arkadaşınız yoksa sunuculara yazın.
İlla ki yapacak deli insanlar vardır.

Tek başıma yapamıyorum. Takıma kıyamıyorum oynuyorum, böyle ücreti karşılığında 5 kişi girip kimsenin oyununu zehir etmeden rank düşürebileceğim bir yer var mı?

Ben gelirim 5. elden ff vereceksek.
Aktif elo yücelik 1

3 kişi daha bulursak 5'li de seri ff le elo düşeriz.

Oyun nicki yazmak yasak demek ki silinmiş benimki nasıl iletişime geçeceğizde 5 olup gireceğiz.

Rank düşcek arkadaşlar furkan#DC0123 eklesin şöyle 4 5 kişi patır patır düşelim.

Akşama bir yazayım.

Rank düşcek arkadaşlar furkan#DC0123 eklesin şöyle 4 5 kişi patır patır düşelim.

Oyun nicki yazmak yasak demek ki silinmiş benimki nasıl iletişime geçeceğizde 5 olup gireceğiz.

Üctretsiz şekilde yardımcı olabilirim.

Ben gelirim 5. elden ff vereceksek.
Aktif elo yücelik 1

3 kişi daha bulursak 5'li de seri ff le elo düşeriz.

Plan 5'te ff vermek o süre zarfında karşıya 5 el sırayla bela attırırız, DC alitility, elimde 2 tane dia 2 hesap var, 5'te ff vermeli yaparsak 1 günde bile düşürürüz, siz bana DC'den yazın ben sizi sunucuma alayım.

Hocam hesaba yazık etmek yerine yeni bir hesap açın 1-2 el ciddi oynamayın. O zaman sizi zaten bronz-altın arası oyuncularla oynatır.

Hocam yazıklık bir durum değil benim için, hastalığımın en ağır döneminde bu oyuna sarıp en sinirli olduğum döneme denk geldiği için 4 kez ban yedim ve beni toksik eloya attı, benim rank atlamam için 7 24 aim kasıp oynamam gerekiyor bende artık bunu istemiyorum, demirde böyle Max 10 vurarak takılmak istiyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı