Kerembzd19
Kilopat
Görüyorsunuz, anlatmaya gerek yok. Bu kadar saçma bir rank sistemi görmedim.
Her turlu en az 10 LP ile basliyorsunuz diye biliyorum ben.9 KP geldi rank atladınız üstüne nasıl 10 KP oldu![]()
Tek sorun sizce LP verip almasi mi? Oyunun rank sistemi tamamen bozuk. Bakiniz Episode 1 Act 3 sezon rankim. Ortalama eloyu Immortal 2-3 olarak hesaplayin. Episode 2 gelip Immortal tek bir rank oldugu zaman benim rankim ne oldu? Yine Immortal.
LDIABDOASYIUDBOAUDYA bir de kusura bakmayin yazmis hocam engelleyin bence ya da girmeyin bir daha. Sizin verdiginiz emege saygi duymayan insanlarla oyun oynamayin.Gümüş 2"den saçma takımlar yüzünden, Demir 3'lere kadar düştüm. Daha sonrasında, iyi maçlar kazanarak Bronz 3'e kadar yükselttim. Geri Bronz 2'ye düştüm, Şimdi Bronz 1 seviyesindeyim. Ne yapsam çözüm bulamadım şu troll insanlara. Frankfurt giriyorum, karşı takım çok iyi oynuyor. Kaybediyoruz. İstanbul sunucusuna giriyorum orada da toxic diye nitelendirdiğimiz insanlar çıkıyor maçı satıyor yine kaybediyoruz. Oynayacak arkadaşım var, fakat onlarda çözüm olmadı. Ne yapsam rank yükseltemedim. Ocakta başladım, bugün 14 Mart 2021. Seviyem hala Bronz 1. Rapor ediyoruz, ediyoruz da raporları inceliyorlar mı acaba? Arkadaşlarımla oynuyorum, daha dün rekabetçi oynuyoruz. Brimstone karakterini seçti, daha sonrasında Brimstone sıktı diye oyundan çıktı.Eki Görüntüle 921808
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.