Valorant rank sistemi çok kötü

Kerembzd19

Kilopat
Görüyorsunuz, anlatmaya gerek yok. Bu kadar saçma bir rank sistemi görmedim.

Valorant Screenshot 2021.03.14 - 16.25.08.83.png

9 KP geldi rank atladınız üstüne nasıl 10 KP oldu:D
Her turlu en az 10 LP ile basliyorsunuz diye biliyorum ben.
Görüyorsunuz, anlatmaya gerek yok. Bu kadar saçma bir rank sistemi görmedim.

Eki Görüntüle 921756
Tek sorun sizce LP verip almasi mi? Oyunun rank sistemi tamamen bozuk. Bakiniz Episode 1 Act 3 sezon rankim. Ortalama eloyu Immortal 2-3 olarak hesaplayin. Episode 2 gelip Immortal tek bir rank oldugu zaman benim rankim ne oldu? Yine Immortal.

Ne kadar iyi degil mi? Zaten Immortaldim, hala immortalim :D Hayir maalesef immo olmam iyi degil. Cunku onceki sezon birakin elmasi, plat olup da suanda benimle ayni rankta olan kisiler var. Tamamen dengesiz bir rank sistemi var oyunda. Harcadigim butun emek bosuna gitti.

Bu arada cogu kisiye size verdigi LP sayilarina yakin veriyor. Yakinda hallederler onu ama yukarida dediklerim hallolur mu bilmiyorum.

Dosya Ekleri

• 1615729804128.png
    1615729804128.png
    427,7 KB · Görüntüleme: 388
Son düzenleme:
Gümüş 2'den saçma takımlar yüzünden, Demir 3'lere kadar düştüm. Daha sonrasında, iyi maçlar kazanarak Bronz 3'e kadar yükselttim. Geri Bronz 2'ye düştüm, Şimdi Bronz 1 seviyesindeyim. Ne yapsam çözüm bulamadım şu troll insanlara. Frankfurt giriyorum, karşı takım çok iyi oynuyor. Kaybediyoruz. İstanbul sunucusuna giriyorum orada da "toxic" diye nitelendirdiğimiz insanlar çıkıyor maçı satıyor yine kaybediyoruz. Oynayacak arkadaşım var, fakat onlarda çözüm olmadı. Ne yapsam rütbe yükseltemedim. Ocakta başladım, bugün 14 Mart 2021 :). Seviyem hala Bronz 1. Rapor ediyoruz, ediyoruz da raporları inceliyorlar mı acaba? Arkadaşlarımla oynuyorum, daha dün rekabetçi oynuyoruz. Brimstone karakterini seçti, daha sonrasında Brimstone sıktı diye oyundan çıktı.
Ekran Alıntısı.PNG

Gümüş 2"den saçma takımlar yüzünden, Demir 3'lere kadar düştüm. Daha sonrasında, iyi maçlar kazanarak Bronz 3'e kadar yükselttim. Geri Bronz 2'ye düştüm, Şimdi Bronz 1 seviyesindeyim. Ne yapsam çözüm bulamadım şu troll insanlara. Frankfurt giriyorum, karşı takım çok iyi oynuyor. Kaybediyoruz. İstanbul sunucusuna giriyorum orada da toxic diye nitelendirdiğimiz insanlar çıkıyor maçı satıyor yine kaybediyoruz. Oynayacak arkadaşım var, fakat onlarda çözüm olmadı. Ne yapsam rank yükseltemedim. Ocakta başladım, bugün 14 Mart 2021 :). Seviyem hala Bronz 1. Rapor ediyoruz, ediyoruz da raporları inceliyorlar mı acaba? Arkadaşlarımla oynuyorum, daha dün rekabetçi oynuyoruz. Brimstone karakterini seçti, daha sonrasında Brimstone sıktı diye oyundan çıktı.Eki Görüntüle 921808
LDIABDOASYIUDBOAUDYA bir de kusura bakmayin yazmis hocam engelleyin bence ya da girmeyin bir daha. Sizin verdiginiz emege saygi duymayan insanlarla oyun oynamayin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı