Valorant rezilliği

Benim de bulunduğum bir takım yok çok sıkıntı çekiyoruz oyunu trolleyenler bir hayli fazla, arkadaşımın 5 kişilik ekibi var birlikte çok rahat oynuyorlar. En iyisi kendi takımını oluşturup oynamak.
 
Eki Görüntüle 1393455

Takıma gelen Reyna 10 vuruyorsa ben ne yapayım hocam? Toplu konuşmayın lütfen.

:D

Bir maç için geçerli bu hocam. Elbette takımınıza kötü oynayan oyuncular gelecektir, zaten plat rankında oynamayı hak ediyorsanız, Gold'dan çıkacak kadar iyiyseniz takımınızdaki kötü oyunculara rağmen maçı kazanmanız gerekir. Eğer immortal veya elmas liginde oynayan biri senin yerinde olsaydı 10 vuran Reyna'yı geç, o Reyna 0 vursaydı da oyunu kazanırdı. Sorum şu, binlerce insan var solo oynayıp yüksek ranklara çıkan, bu insanlar nasıl çıkıyor? Çok mu şanslılar, hep takımları mı iyi geliyor? Diyebileceğim bir şey yok, o zaman iyi bir takım bulun kendinize, öyle deneyin. Bakalım çıkabilecek misiniz Gold'dan.
 
Önceden yabancı serverda oynardım toxic kitle yüzünden. 3 4 aydır istanbul sunucusunda oynuyorum paris frankfurt serverından çok daha iyi bence. bugün tekrar 4 maç attım lanet ettim daha yabancı serverda oynamam. Takım olayına gelince tamamen şans işi ama 5 maç kazanıyorsan 5 maç kaybediyorsun, eğer rank atlamak istiyorsan cidden iyi oynuyor olman lazım. ben plat gold arası gidip geliyorum ve iyi oynamıyorum çok fazla ama takıma ne lazımsa o karakteri oynuyorum smoke sage sentinel öncü vs biri gidip jet reyna kitledi diye dualist almıyorum. plat gold gümüş hepsi aynı hatta elmas bile aynı açıkçası aim olarak. elmaslarla da oynuyorum gümüşlerle de herkes radyant gibi tek atıyor :D
 
Bu oyunda ne kadar aim geliştirsem de gümüşten takım yüzünden çikılmıyor. İstanbul giriyorum oyunu trolleyenler mi dersin 1 vurup küfür edenler mi? Paris giriyorum adam ha bire küfür ediyor trollüyor. Gümüş 3'te kaldım resmen.
Oyunun aim mantığı rezalet ben CS GO da
nova 1 im sallamıyorum 25'ten aşağı vurmuyorum rezil oyunda koşarak mi vuran zıplayarak mi vuran sinir hastası olursun p2w olmayan bir Zula bu oyun
Dedim bende mi sorun var CS girdim adamların içinden geçtim bu oyun bozuk.
Mermi adamın içinden geçiyor.
Plat 2 den Gold 3'e düştüm.
 
Bu oyunda ne kadar aim geliştirsem de gümüşten takım yüzünden çikılmıyor. İstanbul giriyorum oyunu trolleyenler mi dersin 1 vurup küfür edenler mi? Paris giriyorum adam ha bire küfür ediyor trollüyor. Gümüş 3'te kaldım resmen.
CS:GO'da hilelerle oynamak daha iyidir. Valorant kitlesi ve yapısı itibaren kötü bir oyun. Oyuna biraz ara verin derim. Aim Lab girin.
 
Matchmaking dediğin olay bu zaten dostum. İstediğin oyunun mm'inde oyun oyna yine gelecek. Top 3k eloda'da geliyor silver'da da gelir. Matchmaking ve mmr sistemi de senin oynayışına göre sana verdiği puanla, senden götürdüğü puanla senin oynayışınla mmr'ını, elonu ve elon ile mmr'ın arasındaki farkı sana maç sonu verdiği fazla veya az puanla dengelemek üzerinedir. Hiç bu tip kişiliklerle muhattap olmak istemiyorsan ya arkadaşlarınla oynayacaksın ya da singelplayer oyunlara yönelmen gerekir.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı