Valorant rezilliği

Dostum oyunda rank sistemi oyunu çok oynamak ile alakalı. Senin takımına gelecek adamları da karşı takıma gelecek adamları da valorant algoritması belirliyor. Üst üste çok kaybedersen winrate iyice düşüyor ve senin takımına sürekli iyi oynayan karşıya sürekli kötü oynayanlar gelerek takımının seni taşımasını sağlıyor. Kısacası oyunu yeterince fazla oynuyorsan ve yine gold olamıyorsan, Gold u haketmiyorsun demektir. Kendini geliştirmeye bak kendi kendine mutlaka çıkarsın. Ama isterse takımındaki raze kendine bomba atıp trollüyor olsun takımına suç atarak bir yere varamazsın. Bir de iyi oynuyorum diyorsun ama aim yeterli değil. 30 tane boş kill almış bir Reyna da olabilirsin, 10 kill alıp 10 unda da site açarak round kazandırmış bir Jett de.
 
Ubisoftun xdefiant oyununu bekleyin aşırı umutluyum.. valorantım kitlesi orda kalacaktır ve xdefiant tatmin edecektir, yeterki sorunsuz çıkarsınlar.
 
Ping çıkıyor diğer serverlerde.

Vallaha kanka ben 60-70 ms olsa bile oynadım troll yok veya herhangi bir sövme söz konusu değil.
Kanka aim kas aim programi yap kendine aim takip, onetap, standart flick, ikili flick DM gir ben öyle çıktım şu an immo 2'yim işe yarıyor.

Hangi program? Ben 3D aim trainer kullanıyorum.
 
Vallaha kanka ben 60-70 ms olsa bile oynadım troll yok veya herhangi bir sövme söz konusu değil.

Hangi program? Ben 3D aim trainer kullanıyorum.

Gerek yok öyle Aim Lab KovaaK filan poligon kankam poligon her şey poligonda hellianin 1 haftada aim canavarı ol videosunu izle ben onu uygulayarak çıktım.
 
Hocam birlikte oynayalım isterseniz. 1 hafta önce gümüş 1'dim şimdi gold 1. Son 4 maça solo girdim ve kazandım. Mental çok önemli takım arkadaşlarınızın oyundan düşmesini engelleyin.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı