Valorant Riot hesabı yüzünden yüklenmiyor

demiralpdemirel

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
3d designer
Riot Games hesabımda birkaç aydır yaşadığım bir sorun ile ilgili olarak yardım talep etmekteyim.
Riot Games destek sayfası üzerinden giriş yapmaya çalışırken, giriş yap menüsünün değişmemesi nedeniyle giriş gerçekleştiremiyorum ve bu sebeple site üzerinden destek talebi oluşturamıyorum. Bunun yanı sıra, oyunu başlatmaya çalıştığımda herhangi bir tepki alamıyorum; oyun güncellenemiyor, yüklenmiyor ve açılmıyor. Gerekli bir program kurulamadı diyor.

Dosya Ekleri

• 1740953643759.png
    1740953643759.png
    299,6 KB · Görüntüleme: 47
Yani ben de Vanguard ile ilgili bir sorun yaşamıştım ama Revo hepsini silememişti ben de en son direkt bilgisayarı sıfırlamıştım son çare olarak düşünebiilrsin.

Yani sırf oyun için format atamam PC'ye ama yine de teşekkür ederim.

Windows + r tuşlarına basıp services.msc yaz. Orada Vgc'yi ara bulunca sağ tıkla özellikler yap. Başlatma seçeneğini manuelden otomatiğe al ve Görev Yöneticisi içerisinden başlangıç uygulamaları sekmesinden Vanguard Tray'i aç. Bilgisayarı yeniden başlat. Düzelmesi gerekli bu şekilde.

Windows + r tuşlarına basıp services.msc yaz. Orada Vgc'yi ara bulunca sağ tıkla özellikler yap. Başlatma seçeneğini manuelden otomatiğe al ve Görev Yöneticisi içerisinden başlangıç uygulamaları sekmesinden Vanguard Tray'i aç. Bilgisayarı yeniden başlat. Düzelmesi gerekli bu şekilde.

Burada vgc yok direkt ne yapabilirim?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı