Valorant rütbe atlamak için yapılması gerekenler

NRG izliyorum genellikle ve FreeStyle denemiyorum hocam. Kaleci , hava antrenmanı genellikle.
NRG Squishy ise doğru adam.
Bak Hava antrenmanı zaten hata yer yapman lazım yerde iyi olman lazım. Benim takımım en büyük kozu yer paslaşması.

Vay be bu kadar önem veriliyor muydu bu oyuna :D ben Silver 1 oldum bıraktım çok da kasmamak gerek.

Oyunu profesyonel oynamak isteyenler olabilir veya bireysel oyununu geliştirmek için açılmış bir konu malum e-spor arenası bayağı büyük bir oyun.
Güzel olmuş ama en önemlisi arkadaşlar rekabetçi niyetiyle derecesiz maça girmeyin. Şahsen çok yaptım. Toxic oyuncu denk gelince kanser olmak yerine alt+F4 çekin. Çok daha ruh sağlığı açısından faydalı oluyor gerekirse ban yer beklersiniz.

Çok saçma değil mi toxic gelince alt F4 çekmek? Boş yere ban yiyorsun toxic geliyorsa adamı muteleyip oyununa devam etmen en doğrusu alt F4 çekersen adamdan daha kötü bir hale gelirsin mantıken.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı