Valorant Rütbe Saçmalığı

Adaletsizlik yok.

Çok basit bir açıklaması var. Sizin rakibiniz kötü oyuncular iken onun rakibi iyi oyuculardı.
Genele bakıldığında ise sizden daha performanslı bir oyun ortaya koymuş oldu.

Şöyle düşünün. Fenerbahçe iyi olmayan bir taşra takımına 10 gol atsa mı daha önemli bir olaydır, yoksa iyi bir Avrupa takımına karşı 3-1 yenilse mi?
Dostum 2 oyunu beraber oynadık zaten onları kazandık sonra kendisi 3 oyun attı 2 lose 1 win aldı ve sonuncuydu win aldığı maçta.
Performanslı dediğin demirlere karşı 3 kill almak sanırım.

Savaşa katılımın yaptığın iyileştirmeler Sage oynuyorsan ve daha fazlası da dikkate alınır ve Valorantda gizli mmr vardır gizli mmr yaptığın normal spike a hücum gibi modlardan kaynaklanır ve bu maçlar kötü ise derecene etkiler dolaylı yoldan.

Herkesi yüksek rütbelere atmak zorunda değil zaten. Dediğiniz gibi her maç mvp olup 20 üstü vuruyorsanız rahatlıkla çıkarsınız bronzdan.
Zorunda değil ne demek hocam keyfi durumuna göre mi rank belirleniyor.
Savaşa katılımın yaptığın iyileştirmeler Sage oynuyorsan ve daha fazlası da dikkate alınır ve Valorantda gizli mmr vardır gizli mmr yaptığın normal spike a hücum gibi modlardan kaynaklanır ve bu maçlar kötü ise derecene etkiler dolaylı yoldan.
Normal maçlardan zaten 12 oyun attım 10 kazandım rank girdim direk. Kötü değildi bu arada 8 tanesinde MVP olmuştum.

Zor hocam herkes Silver ve üstü takım arıyor bronzu kabul eden yok neredeyse, kabul edenlerde troll yapacağı bariz belli olan insanlar.
Bence biraz araştırın ve nereden takım aradığınızı bi' sorgulayın. discord.gg/wtcn > oyuncu_arama
Bir çok yayıncı discordun da takım arayan kişiler var demirden tut immortala kadar.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı