Valorant rütbesi açılmıyor

Hesabın geçen sezonda bir rütbeye sahip miydi? Kazanmak şart değil, sadece oynamak yeterli. Eğer hesap yeniyse 20 maç istiyordu, değilse ve 5 maç oynanmasına rağmen hala rütben yoksa desteğe mesaj at.

Hesabın geçen sezonda bir rütbeye sahip miydi? Kazanmak şart değil, sadece oynamak yeterli. Eğer hesap yeniyse 20 maç istiyordu, değilse ve 5 maç oynanmasına rağmen hala rütben yoksa desteğe mesaj at.
Oyun normal olarak çıktığında bir süre oynadım ve 1.sezon dereceli gelmeden oyuna ara vermiştim. 2.sezonda aynı hesapla tekrar başladım ve 5 dereceli maçta rankım geldi.

Oyun normal olarak çıktığında bir süre oynadım ve 1.sezon dereceli gelmeden oyuna ara vermiştim. 2.sezonda aynı hesapla tekrar başladım ve 5 dereceli maçta rankım geldi.
Dereceli gelmeden, dereceli yeteri kadar oynadıysanız o 20 maç olayını yapmışsınızdır o zaman. Dediğim olay tamamen hesabı yeni açıp hiç derecesiz atmayanlar için geçerli.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı