- Makaleler
- 4
5 tane dereceli maç attım hâlâ rütbem açılmadı. Yan hesabında 3 maçta açılmıştı fakat bu hesapta açılmıyor. Nedenini bilen var mı?
Teşekkürler.
Teşekkürler.
Kazanman gerekmiyor muydu?
5 Tane dereceli maç attım hâlâ rütbem açılmadı. Yan hesabında 3 maçta açılmıştı fakat bu hesapta açılmıyor. Nedenini bilen var mı?
Teşekkürler.
Oyun normal olarak çıktığında bir süre oynadım ve 1.sezon dereceli gelmeden oyuna ara vermiştim. 2.sezonda aynı hesapla tekrar başladım ve 5 dereceli maçta rankım geldi.Hesabın geçen sezonda bir rütbeye sahip miydi? Kazanmak şart değil, sadece oynamak yeterli. Eğer hesap yeniyse 20 maç istiyordu, değilse ve 5 maç oynanmasına rağmen hala rütben yoksa desteğe mesaj at.
Dereceli gelmeden, dereceli yeteri kadar oynadıysanız o 20 maç olayını yapmışsınızdır o zaman. Dediğim olay tamamen hesabı yeni açıp hiç derecesiz atmayanlar için geçerli.Oyun normal olarak çıktığında bir süre oynadım ve 1.sezon dereceli gelmeden oyuna ara vermiştim. 2.sezonda aynı hesapla tekrar başladım ve 5 dereceli maçta rankım geldi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.