Valorant RX 6500 XT sistemi zorlar mı?

Alperen Ülgü

Centipat
Daha fazla  
RX 6500 XT ve i3 10105F kullanıyorum. 2x8 16 GB RAM 3200 (MHz) PSU Power Boost 500W. Acaba oynarken PSU'yu zorluyor mu? Kasma donma vs olmuyor ve kapanma. 120 FPS'de sabit oynuyorum. 20 25W güç tüketiyor ekran kartım, işlemci keza aynı şekilde, kasa fanları kapalı tutuyorum güç tüketmemesi açısından. 2 3 ay sonra daha iyi bir markaya geçeceğim ne düşünüyorsunuz?

RX 6500 XT ve i3 10105F kullanıyorum. 2x8 16 GB RAM 3200 (MHz) PSU Power Boost 500W. Acaba oynarken PSU'yu zorluyor mu? Kasma donma vs olmuyor ve kapanma. 120 FPS'de sabit oynuyorum. 20 25W güç tüketiyor ekran kartım, işlemci keza aynı şekilde, kasa fanları kapalı tutuyorum güç tüketmemesi açısından. 2 3 ay sonra daha iyi bir markaya geçeceğim ne düşünüyorsunuz?

Valorant işlemci oyunu sıcaklıklar ne durumda acaba.

O kadar abartmaya gerek yok. Kasa fanlarının açın. Zorlanamaz bu sistem Valorant'ta.

Kendi işlemcimle, god of warda çökme yaşadım tek o da VRAM yetersizliği Valorant işlemci oyunu problem çıkarmaz.

50 60 derece arası seyrediyor

O kadar abartmaya gerek yok. Kasa fanlarının açın. Zorlanamaz bu sistem Valorant'ta.

Hayır ben sistemden korkuyorum sadece kullandığım PSU'yu zorluyor muyum onu düşünüyorum

Gıdıklamaz, rahat oynatır.

Ben sistem bileşenlerinden sadece PSU'dan korkuyorum o yüzden açmıştım konuyu hocam

PSU'um a herkes saatli bomba C4 gibi ibareler yazdığından en azından Valorant oynayabileyim diyorum zorlar mı acaba oynuyorum 1 aydır falan hiç sıkıntısını görmedim

Çok takıntılısınız diye yorumladım, Valorant gibi oyundan bir şey olmaz.

Hocam kullandığım PSU'ya takıntılıyım dediğim gibi donma kasma olmuyor fakat oynarken PSU zorlanıyor mudur markası ortada C4 diye lakabı var forumda ondan demiştim

Son düzenleme:
50 60 derece arası seyrediyor.

Hayır ben sistemden korkuyorum sadece kullandığım PSU'yu zorluyor muyum onu düşünüyorum.

Ben sistem bileşenlerinden sadece PSU'dan korkuyorum o yüzden açmıştım konuyu hocam.

PSU'um a herkes saatli bomba C4 gibi ibareler yazdığından en azından Valorant oynayabileyim diyorum zorlar mı acaba oynuyorum 1 aydır falan hiç sıkıntısını görmedim.

Hocam kullandığım PSU'ya takıntılıyım dediğim gibi donma kasma olmuyor fakat oynarken PSU zorlanıyor mudur markası ortada C4 diye lakabı var forumda ondan demiştim.

Hocam takıntılı iseniz bir bütçe söyler misiniz güzel bir tane bulmaya çalışalım.

Hocam takıntılı iseniz bir bütçe söyler misiniz güzel bir tane bulmaya çalışalım.

Hocam ben 2 3 ay içinde değişmeyi planlıyorum o yüzden bütçem o zamana kadar 900-1000 TL'yi bulur fakat siz PSU'ya bir şey olur mu sizce ben alana kadar sistem çöp olmaz umarım ne düşünüyorsunuz?

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı