Valorant RX 6500 XT sistemi zorlar mı?

Hocam ben 2 3 ay içinde değişmeyi planlıyorum o yüzden bütçem o zamana kadar 900-1000 TL'yi bulur fakat siz PSU'ya bir şey olur mu sizce ben alana kadar sistem çöp olmaz umarım ne düşünüyorsunuz?

Zaten PSU'dan kaynaklı bir sorun çıkarsa garanti kapsamında satıcı sorumlu.

Olmaz hocam bir şey şahsen bende kulanıyordum Power Boost sonra değiştirdim.

Hocam ne kadar süre kullandınız?

Zaten PSU'dan kaynaklı bir sorun çıkarsa garanti kapsamında satıcı sorumlu.

Sinerji'den aldım sistemi de bana değişmek istediğin bir şey varsa ekleyelim demişlerdi ama ben yok dedim anlamadığımdan tabii ki üstüne fiyat alıyorlardı fakat bilseydim iyisini alırdım o ara

Hangi sistemle ne oynadınız hangi modeliydi bilgilendirir zahmet olmazsa hocam.

Eski bir sistemdi hocam hatırlauamıyorum ama 1050 Ti bir sistemdi
Bu ürün olması lazım yanlış bilmiyorsam.

50 60 derece arası seyrediyor

Hayır ben sistemden korkuyorum sadece kullandığım PSU'yu zorluyor muyum onu düşünüyorum

Ben sistem bileşenlerinden sadece PSU'dan korkuyorum o yüzden açmıştım konuyu hocam

PSU'um a herkes saatli bomba C4 gibi ibareler yazdığından en azından Valorant oynayabileyim diyorum zorlar mı acaba oynuyorum 1 aydır falan hiç sıkıntısını görmedim

Hocam kullandığım PSU'ya takıntılıyım dediğim gibi donma kasma olmuyor fakat oynarken PSU zorlanıyor mudur markası ortada C4 diye lakabı var forumda ondan demiştim

Hocam C4 eskidendi şuan patlamıyor PSU'lar. Ani bir elektrik kesintisinde vs. ekran kartına falan zarar gelebilir akım korumalı priz kullanın.

1 yıldan fazla süre kulandım ben.

Hangi sistemle ne oynadınız hangi modeliydi bilgilendirir zahmet olmazsa hocam

Eski bir sistemdi hocam hatırlauamıyorum ama 1050 Ti bir sistemdi
Bu ürün olması lazım yanlış bilmiyorsam.

Evet bende bunu kullanıyorum şu an sistemimde güç tüketimini az yapıyorum zorlamamak için yüke girmiyor yani ekran kartım fanları açmıyor işlemciye yükleniyor bir tık Valorant'ta ama umarım bir şey olmaz

Hangi sistemle ne oynadınız hangi modeliydi bilgilendirir zahmet olmazsa hocam.

Evet bende bunu kullanıyorum şu an sistemimde güç tüketimini az yapıyorum zorlamamak için yüke girmiyor yani ekran kartım fanları açmıyor işlemciye yükleniyor bir tık Valorant'ta ama umarım bir şey olmaz.

Ekran kartının fanları açılmaması belki de fazla ısınmadığı içindir yoksa sizmi açmıyorsunuz ve underwolt ile tüketimi azaltabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı