Valorant sadece arka planda açılıyor

Rexie

Kilopat
Makaleler
7
Yer
Sakarya
Daha fazla  
Selam arkadaşlar. Valorant'ı açmaya çalıştığımda arka plan işlemi olarak Görev yöneticisinde görünür hale geliyor. Fakat ekrana hiçbir şekilde gelmiyor. Açmayı denedikten kısa bir süre sonra bir hata sesi geliyor fakat hata da ekrana yansımıyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim?

Ticket'la dump dosyalarını göndermeyi.

Buradan ticket açın.

Oyun içi sorun seçin.

İşte aldığınız hatayı görsel olarak atın, olayı anlatın. Daha sonrasında dosya yükleme kısmı olacak oradan dump dosyasını RAR'a atıp gönderebilirsiniz.

Buradan yes basınca dump dosyası kaydediliyor.

1670529120518-png.1597248

Buradan ticket açın.

Oyun içi sorun seçin.

İşte aldığınız hatayı görsel olarak atın, olayı anlatın. Daha sonrasında dosya yükleme kısmı olacak oradan dump dosyasını RAR'a atıp gönderebilirsiniz.

Buradan yes basınca dump dosyası kaydediliyor.

1670529120518-png.1597248

O hatayı ekranda sadece bir kere gördüm. Arkada hata sesi çıkıyor fakat hata da gözükmüyor. O hatada evete tıklamasam da dump dosyaları kaydedilmiş olur mu?

@Rexie evet tıklamanız lazım. Bir de bu yöntemle deneyebilirsiniz işe yarar mı bilmiyorum sonuçta tam olarak aynı şey değil.

@Rexie evet tıklamanız lazım. Bir de bu yöntemle deneyebilirsiniz işe yarar mı bilmiyorum sonuçta tam olarak aynı şey değil.

Ticket gönderirken böyle bir şey gördüm. Yükledim ve dosyaları incelediğini ve bir rapor oluşturduğunu söyledi. Dosyaları ticketa yollamamı söyledi. Bende bunu yaptım.
1670616021767.png

Ticket yanıtlanana kadar kendim bir şeyler deneyim dedim. Buradan niye olduğu falan anlaşılamaz mı? Windows günlüğünden hata sebebine falan baksam...

1670621051915.png

1670621073183.png

Ticket'a dönmemişler hala. Allah bilir belki de ne kadar basit bir sorun ama çözümü bulamıyorum. Kendi teknik bilgim iyi değil diye 3 forumda konu açtım, izlemediğim video kalmadı. Yok, "Valorant Açılmıyor" diye bir sorunu çözebilen yok. En son PC'yi sıfırlayacağım. 🥲

Son düzenleme:
Ticket yanıtlanana kadar kendim bir şeyler deneyim dedim. Buradan niye olduğu falan anlaşılamaz mı? Windows günlüğünden hata sebebine falan baksam...

Eki Görüntüle 1598335

Eki Görüntüle 1598338

Ticket'a dönmemişler hala. Allah bilir belki de ne kadar basit bir sorun ama çözümü bulamıyorum. Kendi teknik bilgim iyi değil diye 3 forumda konu açtım, izlemediğim video kalmadı. Yok, "Valorant açılmıyor" diye bir sorunu çözebilen yok. En son PC'yi sıfırlayacağım. 🥲

Birkaç gün sürebilir cevap vermeleri. Oyuna girerken Vanguard otomatik çalışıyor değil mi?

Oyunu silip yüklemeyi denemediyseniz oyunu silmeden oyunun setup dosyasını indirin ve açın oyunun dosyaları bozuksa onaracaktır.

Kanka bu bende işe yaradı aynı sorunu bende yaşıyordum Valorant'ın kendi sitesinden setup indirdim açtım onarım yaptı ve sonrasında oyuna girebildim ama sen yaparken dikkat et eğer arka planda Valorant açıksa kapat yoksa çalışmaz en iyisi PC'yi yeniden başlat sonrasında setup u çalıştır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı