Dostum, diyorum işte sana onlar 20 değiller. Küfür ettikleri gibi yalanda söylüyorlar sadece. 20 olduğunu söyleyenlerin %90'ı 17-18. Sesleri kalın sadece
Dostum, diyorum işte sana onlar 20 değiller. Küfür ettikleri gibi yalanda söylüyorlar sadece. 20 olduğunu söyleyenlerin %90'ı 17-18. sesleri kalın sadece
Hocam keşke gelipte ya biz rank kasıcaz gelin deyince küfür etmeyen toxic olmayan aimi olan instalock atmayan inadına Sage almayıp kafasına göre seçmeyen 21 yaşında olmayan biri var mı? Diyip bulabilsek.
Hocam keşke gelipte ya biz rank kasıcaz gelin deyince küfür etmeyen toxic olmayan aimi olan instalock atmayan inadına Sage almayıp kafasına göre seçmeyen 21 yaşında olmayan biri var mı? Diyip bulabilsek.
Yahu abicim, 21 yaşımıza gelmişiz. Profili tanıyoruz. Senelerim internet kafelerde geçti. 20 yaşına gelince genelde kendi kendine sövme başlıyor. Chatteki adamla kavga etmeyi başı götürmüyor insanların. Oyuna mı giriyorum, stres yapmaya mı giriyorum diye kendi kendine soruyor insan. 20+ yaşındakilerin %70inin böyle olduğunu da söyleyebilirim rahatça.