Valorant Sage oyuncusu aranıyor

Şans eseri konuya denk geldim. Kimse siz istiyorsunuz diye Sage almak zorunda değil. Sage çok seviyorsanız siz oynayabilirsiniz. Takım makım deyince rank yüksek sandım. Immo elodayım kim neyi istiyorsa neyi oynuyorsa alır kitler kimse de niye onu aldın bunu almadın demez. Sage yoksa takımında, sage yokmuş gibi oynarsın bu kadar basit. Lig atlamak istiyorsanız şampiyonlara fazla takılmayın. Aim ve timing bilginiz yoksa lig atlayamazsınız.

Şans eseri konuya denk geldim. Kimse siz istiyorsunuz diye Sage almak zorunda değil. Sage çok seviyorsanız siz oynayabilirsiniz. Takım makım deyince rank yüksek sandım. Immo elodayım kim neyi istiyorsa neyi oynuyorsa alır kitler kimse de niye onu aldın bunu almadın demez. Sage yoksa takımında, Sage yokmuş gibi oynarsın bu kadar basit. Lig atlamak istiyorsanız şampiyonlara fazla takılmayın. Aim ve timing bilginiz yoksa lig atlayamazsınız.

Biz zorla Sage aldırmıyoruz zaten biz Sage oynayan birini arıyoruz ikisi çok başka şeyler.
14 yaşındayım Viper oynuyorum aimim ısınmadan girersem kör olursunuz ama aimim iyi.

Aiminin ısınması ne kadar sürüyor ya da kaç maç?

Biz zorla Sage aldırmıyoruz zaten biz Sage oynayan birini arıyoruz ikisi çok başka şeyler.

Aiminin ısınması ne kadar sürüyor ya da kaç maç?

1 maç siz gelmeden atarım zaten ben erken PC başına gecerim her gun.

Aklınızda olsun yaşı 20yi geçkin insanların çoğu oyunlarda seslide küfür etmez. Kendi kendine eder. Bilirler toksik olmanın bir getiri olmadığını. Genelde 13-18 yaş arasıdır küfürbaz kitle.
Yorumun alnı olsada öpsem. 😂
Yahu abicim, 21 yaşımıza gelmişiz. Profili tanıyoruz. Senelerim internet kafelerde geçti. 20 yaşına gelince genelde kendi kendine sövme başlıyor. Chatteki adamla kavga etmeyi başı götürmüyor insanların. Oyuna mı giriyorum, stres yapmaya mı giriyorum diye kendi kendine soruyor insan. 20+ yaşındakilerin %70inin böyle olduğunu da söyleyebilirim rahatça.
Hocam Valorant oynuyorsan gel biz senle iyi anlaşırız 😂

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı