Valorant sebebiyle sistem çöküyor

harkarda

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar selamlar, bir süredir Valorant'a girdiğimde 1-2 maç atıp çıktıktan sonra başka herhangi bir oyunda sistem donuyor. Ya da bu bir iki maçtan sonra sistemi kapatmak istediğimde sistem kapatılıyor ekranında donuyor. Ayrıca eğer sistemi açıp başka bir oyuna girip o oyundan çıkıp Valorant'a girersem de bu sorunu yaşıyorum. Ama Hitman'dan çıkıp RDR'ye girdiğimde falan hiçbir sorun olmuyor bilgisayar kapatılıyorda da herhangi bir donma yok. Valorant ve tüm Riot içeriklerini silip yeniden yükledim ancak sorun devam ediyor, ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
hocam sistem donduğunda windows+ctrl+shift+b kısayolunu uygulayıp 15 saniye falan bekleyin sorun çözülmezse bilgisayarın bakımını yaptırıp birdaha deneyebilirsiniz çok garip bir hataymış

hocam sistem donduğunda windows+ctrl+shift+b kısayolunu uygulayıp 15 saniye falan bekleyin sorun çözülmezse bilgisayarın bakımını yaptırıp birdaha deneyebilirsiniz çok garip bir hataymış
hocam onu daha önce de denemiştim ancak işe yaramadı, ddu ile ekran kartı sürücüsü kaldırıp geri yükledim, oyunu sildim geri yükledim ancak hala sorun düzelmedi

İlk olarak detaylıca sisteminizi belirtin. İkinci olarak Volarant için full yükse kullanım değerlerini gösteren görsel yollayın.
rtx 3080
ryzen 5 7500f
cpu cooler 240mm nzxt
msi spatium ssd
xpg lancer 6000mhz tek kanat 16gb
msi a1000gl psu
msi b650m gaming plus wifi amd b650
Kullanıyorum, ayrıca bilgisayar aman aman yükte de çalışmıyor.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı