Bilgisayarımı yeni formatladım (UEFI), BIOS'um American Megatrends Inc 4.6.5 20.04.2022, Turbox anakartım var, BIOS'u karıştırdım ancak Secure Boot'u ve TPM 2.0 ile ilgili bir ayar bulamadım, yardımcı olur musunuz?
Bilgisayarımı yeni formatladım (UEFI), BIOS'um American Megatrends ınc 4.6.5 20.04.2022, Turbox anakartım var, BIOS'u karıştırdım ancak Secure Boot'u ve TPM 2.0 ile ilgili bir ayar bulamadım, yardımcı olur musunuz?
Turbox WorkTeam B85(H81) Sata M2 DDR3 1600MHz Usb 3.0 Vga Hdmi Ses Lan 1150P 4.Gen Anakart ürünü en uygun fiyatlarla Atom Bilişim'de! Ürünü incelemek ve satın almak için hemen tıklayın.
Turbox WorkTeam B85(H81) Sata M2 DDR3 1600MHz Usb 3.0 Vga Hdmi Ses Lan 1150P 4.Gen Anakart ürünü en uygun fiyatlarla Atom Bilişim'de! Ürünü incelemek ve satın almak için hemen tıklayın.
Fotoğraflardan bakılırsa anakartınız eski yani TPM ve securty boot yok bunu geçmenin tek yolu. Tom bypass ve securty bypass yap ak onlarda bedavaya verilecek bir şey değil o programı satın almanız gerekiyor.
Bedava bulmanız zor bir de calışmadıda kesin bir şey değil.
Fotoğraflardan bakılırsa anakartınız eski yani TPM ve securty boot yok bunu geçmenin tek yolu. Tom bypass ve securty bypass yap ak onlarda bedavaya verilecek bir şey değil o programı satın almanız gerekiyor.
Hocam günümüzdeki her anakart destekliyor ASRock A520M hvs kullanıyorum ben TPM ve securty boot var daha bayağı özelliğo var mesela kendi içinde TPM bypass var.
Bedava bulmanız zor bir de calışmadıda kesin bir şey değil.