Bilgisayarımı yeni formatladım (UEFI), BIOS'um American Megatrends ınc 4.6.5 20.04.2022, Turbox anakartım var, BIOS'u karıştırdım ancak Secure Boot'u ve TPM 2.0 ile ilgili bir ayar bulamadım, yardımcı olur musunuz?
BIOS'un Security kısmında yok mu?
Hocam YouTube'da İngilizce videolar var bakarsanıx görürsünüz rahatlı.
Hocam YouTube'da İngilizce videolar var bakarsanıx görürsünüz rahatlı.
Hayır ypk.
Çoğuna baktım ancak anakartımla ve BIOS sürümümle eşleşeni bulamadım.
Hayır ypk.
Biosunuzun her sekmesinin fotoğrafını atsbilir misiniz bir de anakartınızın linkini rica edeceğim.
![]()
Turbox WorkTeam B85(H81) Sata M2 DDR3 1600MHz Usb 3.0 Vga Hdmi Ses Lan 1150P 4.Gen Anakart | Atom Bilişim
Turbox WorkTeam B85(H81) Sata M2 DDR3 1600MHz Usb 3.0 Vga Hdmi Ses Lan 1150P 4.Gen Anakart ürünü en uygun fiyatlarla Atom Bilişim'de! Ürünü incelemek ve satın almak için hemen tıklayın.www.atombilisim.com.tr
Fotoğraflardan bakılırsa anakartınız eski yani TPM ve securty boot yok bunu geçmenin tek yolu. Tom bypass ve securty bypass yap ak onlarda bedavaya verilecek bir şey değil o programı satın almanız gerekiyor.
Tamamdır o zaman önerebileceğiniz TPM Security destekleyen kaliteli bir anakart var mıdır?
Fotoğraflardan bakılırsa anakartınız eski yani TPM ve securty boot yok bunu geçmenin tek yolu. Tom bypass ve securty bypass yap ak onlarda bedavaya verilecek bir şey değil o programı satın almanız gerekiyor.
Bedava bulmanız zor bir de calışmadıda kesin bir şey değil.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.