Valorant sens ayarı ne olmalı?

Cratiys

Hectopat
Daha fazla  
DPI 400, sens 0.47 de oynuyorum kendimce iyi oynuyorum ama ani dönüşler yapmakta zorlanıyorum. Senside yükselttikçe aimim gidiyor. Sensimi yükseltip öyle aime mi alışmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yüksek sens ile düşük sensin farkı bu, yüksek sens kullanırsanız ani dönüşlerde vesaire hızlı dönersiniz fakat isabetiniz azalır. Antrenman moduna girin, önünüze sabit bir bot koyun kafasına nişan alın, aniden de arkanıza dönün, eğer mouseyi tek bir seferde kaldırmadan dönebiliyorsanız sizin için doğru bir senstir. Onun dışında biraz fazla düşük ama, ben 800 DPİ 0.52 oynuyordum bırakmadan önce.

Koldan oynuyorsanız iyi de bilekten oynuyorsanız 800 DPI şart.

Koldan oynuyorum.

Yüksek sens ile düşük sensin farkı bu, yüksek sens kullanırsanız ani dönüşlerde vesaire hızlı dönersiniz fakat isabetiniz azalır. Antrenman moduna girin, önünüze sabit bir bot koyun kafasına nişan alın, aniden de arkanıza dönün, eğer fareyi tek bir seferde kaldırmadan dönebiliyorsanız sizin için doğru bir senstir. Onun dışında biraz fazla düşük ama, ben 800 DPI 0.52 oynuyordum bırakmadan önce.

Arkamı dönebiliyorum. Döndüğüm zamanda çapraz bir şekilde kalıyorum sonra fareyi kaldırıp dönmem lazım.

Bana düşük geldi kendi ayarımı vereyim dene istersen 1600 DPI 0.2 sens.

Herkesin ayarı farklı olduğu için seninkine alışamayabilirim. Ben bildim bileli düşükte oynuyorum eskiden 0.57'di yavaş yavaş düşürmeye başladım çünkü hızlı gelmeye başlamıştı.

Kişinin kilosu, teni yağlı mı kuru mu, kullandığı mouse ve mousepad dahil her şey etki ediyor buna, benim vücudum çok yağlı olduğu için normal mousepadlerde büyük bir dirençle karşılaşıyordum, sonra cama geçtim daha pürüssüz bir hissiyat vardı mesela, bir de sens bulmak zor gerçekten, doğru sensi bulduğunu anlamak için de uzun süre geçmesi lazım.

Kişinin kilosu, teni yağlı mı kuru mu, kullandığı mouse ve mouse pad dahil her şey etki ediyor buna, benim vücudum çok yağlı olduğu için normal mousepadlerde büyük bir dirençle karşılaşıyordum, sonra cama geçtim daha pürüzsüz bir hissiyat vardı mesela, bir de sens bulmak zor gerçekten, doğru sensi bulduğunu anlamak için de uzun süre geçmesi lazım.

6 aydır belki daha fazla süreden beri bu sensi kullanıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı