Selam Arkadaşlar,
Geçen hafta cumaya kadar baskı yapmaya devam etmeme rağmen en son kaydımı “Oynadığınız oyundan kaynaklı, biz sorun görmüyoruz” diyerek kapattılar, neden sadece belki bölgeler ve sadece Superonline kullanıcıları etkileniyor açıklayın dedim yine aynı açıklama ile kapattılar. Network kurumsal tarafta çalışan arkadaş upgrade tamamlandı aslında demekki başka bir sorun var dedi fakat o da tıkandı artık cevap vermiyor.
Superonline’nin bu kadar aciz ve çözüm odağından uzak bir kurum haline dönüşmüş olması bardağı taşıran son damla oldu.
Aynı gün iptal talebinde bulundum, 10dk içerisinde sinyalimi kesip iptal süreci 7gün sürecek dediler şaka gibi.
Ben de Türk Telekom’a başvurdum sağolsunlar 2 saat içinde gelip kurulum yaptılar.
Bu arada ben getir mobil uygulamasına da wifi üzerinden giremiyordum, tabi Superonline bunun için de sorun getir uygulamasından kaynaklı diye döndü
))
Türk Telekom’a geçtikten sonra 2 sorun da çözüldü
Superonline altyapı kapasitesinin üzerinde hizmet vermeye çalışıyor bizlerde zerre umurlarında değiliz bunu çözebileceklerini sanmıyorum çünkü daha konuyu anlama kabiliyetleri bile yok.
İnternetimi kestikten 3 gün sonra ptesi günü aradılar ne sorunu yaşadınız evinize ekip gönderip modeminize baktıralım dediler
))
Cayma bedelini de sanki ben keyfi ayrılıyorum gibi yansıtıyorlar ödememe gibi bir alternatif yok.
Dün gidip bütün cihazlarını teslim ettim, valoranttan tekrar keyif almaya başladım gerçekten.
Bu tecrübelerimi başka bir servis sağlayacısına geçmeyi düşünenler için yazmak istedim.
Superonline müşteri odağını kaybetmiş, kapasitesinin üzerinde müşteri kabul edip buna ses çıkartanları da bezdirip, sorunlar yokmuş gibi davranan bir kuruma dönüşmüş, bu stratejiyi benimsemiş bir kurumdan birşey beklenmez artık. Umarım en kısa sürede çökerler !