Valorant sıcaklık ve FPS değerleri

ı love you

Hectopat
Sistemim:
GTX 1050 Ti,
i5-8300H,
8 GB RAM,
256 GB SSD,
Monster Abra A5 v13.1 kullanıyorum. Belki bazı şeyleri yazmayı unutmuşumdur. Valorant'ta sizce ortalama kaç derece sıcaklık elde ederim? Bir de ortalama kaç FPS alırım ortalama ve hangi ayarlarda?
(Konuyu dizüstü yerine masaüstüne açmışım kusura bakmayın)

Son düzenleme:
Valorant'ta 80 FPS diğer oyunlardaki 40 FPS ile eş değer. 90 FPS'te bile kasma hissiyatı verebiliyor.
Arada bir takılma olur da düşer diye 70 FPS'e kilitledim. Betadan beri oynuyorum. Hiç kasma hissi vermedi.
Bazen başkalarını izlerken onlarınki kasıyor. Pingleri ile alakalı sanırım. Bir keresinde de birisini izlerken onu izleyen herkeste 7 FPS'ti. Nedenini bilmiyorum.

Arada bir takılma olur da düşer diye 70 FPS'e kilitledim. Betadan beri oynuyorum. Hiç kasma hissi vermedi.
Bazen başkalarını izlerken onlarınki kasıyor. Pingleri ile alakalı sanırım. Bir keresinde de birisini izlerken onu izleyen herkeste 7 FPS'Ti. Nedenini bilmiyorum.

Valorant'ta akıcı oyun deneyimi için en az 120 FPS şart. Altı kasma hissiyatı verir ufakta olsa, önceki sistemim RX570 i3 6100. Şu an Ryzen 5 1600 AF RX 580 Nitro+ Special Edition M.2 SSD ile oynuyorum 3 farklı PC'den deneyerek konuşuyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı