Valorant Sıfırdan hesap açmak mantıklı mı?

Killerby34

Picopat
Daha fazla  
Ben Valorant'ta bronz 2'den çıkamıyorum bir maç kazanıyorum bir kaybediyorum sıfırdan hesap açsam bir faydası olur mu 2-3 rank falan?

Bence baştan karakterleri açmak ve 20 seviye olmak eziyet yine de siz bilirsiniz.
(Arkadaşın hesabından oynuyordum üşengeçliğimden açmamıştım şifresini değiştirip oynamaya başlayınca bu sezon başlangıçı bende başladım 20 seviyeyle uğraşmak ve tekrardan kasılmak cidden zor)

Ben Valorant'ta bronz 2'den çıkamıyorum bir maç kazanıyorum bir kaybediyorum sıfırdan hesap açsam bir faydası olur mu 2-3 rank falan?

Kesinlikle olmaz. Kötü oynuyorsan bu senin problemin. Yeni hesap açarsan XP'ler falan gidecek. Çok rank kasmak istiyorsan smurf takım topla.

Olmaz, takım arkadaşlarına göre aslında bu oyundaki rank atlama mantığı. O yüzden oyunda 4 kişi ile rekabet girmek istersen 5. kişiyi bulmanı söylüyor. 5 kişilik bir ekip ile hepiniz iyice ısınıp iyi bir şekilde girerseniz oyuna bronzu geçersiniz diye düşünüyorum.

Her tur aynı şey geçerli olamaz. Ağlamak oluyor bu resmen. Kill almak için oynamışsındır. Trollemişsindir. Troll gelmiştir takıma...

Bilmeden elo hell demek mantıksız.

Hocam arkadaş eğer elo hell e girdi ise normalde Win'lerden 20+ lp alması gerekirken daha düşük lpler alıyor olabilir geçmiş maçlarından dolayı gizli elosu düşük olabilir gibi, yeni hesap açması elosunu sıfırlamasından dolayı daha hızlı rank atlama ihtimali olabilir.

Hocam arkadaş eğer elo hell e girdi ise normalde Win'lerden 20+ lp alması gerekirken daha düşük lpler alıyor olabilir geçmiş maçlarından dolayı gizli elosu düşük olabilir gibi, yeni hesap açması elosunu sıfırlamasından dolayı daha hızlı rank atlama ihtimali olabilir.

20 level kasana kadar geçecek süre ve karakterleri açmak için harcayacağı zamana değmez.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı