Valorant sizi de sıkmaya başladı mı?

Normalde arkadaşım olursa sürekli sıkılmadan oynardım eskiden fakt şu aralar benim de oynama isteğim kalmadı. Ayrıca oyunda belirli bir zaman oluyor karşınızda normal oynayan adam atıyor başka bir zaman oluyor siz göremeden sizi tekleyen adamlar denk geliyor. Bu olay çok sıktı. CS:GO'da tek yiyince daya fazla hırslanırdım fakat Valorant'ta tek yiyince resmen hayattan soğumaya başladım.

Ben 2.5 yıldır falan Valorant oynuyorum ama artık sıkmaya başladı. Hep aynı şey hep aynı şey. Bir saatten sonra artık sıkmaya başladı. Tek bana mı öyle gelmeye başladı, yoksa sizde de aynı mı?
Rankeda gelen troll ve toxic insanlar ve saçma sebeplerden dolayı rank atlayamamam ve fiyatların uçuk olması oyunu silmeme neden olan bazı nedenler arasındadır.Şuanda gece pazarını bekliyorum.Gece pazarından iyi bir şey çıkmazsa oyunu sileceğim.(Oyunu silmek için bahane arıyorum da :))

Batıyor batmıyor olayı bencr çok saçma. Aynı olayı zamanında Fortnite da yaşadı. Batan bir şey olmayacak, oynayan kişi sayısı azalacak. Riot'un (dolayısıyla Tencent'ın) bu oyundaki gelirin peşini bırakmayacağına da eminim.

CS:GO açan bilgisayarım daha açamayınca Valorant oynamak istedim lakin bilgisayarım açmadığı için hep internet kafelerde oynadım. Deli gibi sarmıştım. Para yatırmaya kadar bağımlı olmuştum. Riot'a para kazandırmam deyip CS:GO'dan keleş deseni aldım. Pişman değilim. Para Valve'a gitti en azından. Valorant'ı bıraktım. Artık nadiren de olsa Valorant'ta agalarla arada vs atıyorum. CS:GO'da 20 FPS 1vs5 attığım günleri unutmadım. CS:GO > Valorant tartışmaya kapalı.

Bırakılmıyor oyun büyü yaptı bende ne güzel 5 ay ban yemitim oynamıyordum banım bitti tutamadım kendimi geri yükledim 2-3 gündür günde 4-5 saat oynuyorum bıktım yahu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı