Valorant skin changer virüs mü?

Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İ3 12100F İntel Arc A750 16 GB Ram 512 GB M.2 SSD
Merhaba ben GitHub üzerinde bir Valorant skin changer buldum açık kaynak kodlu ve VirusTotal'de tüm antivirüsler onayladı ancak 2 tane nedü belirsiz yazılım virüs dedi. Sizce virüs mü? Ben zannetmiyorum açık kaynak kodlu çünkü linkide burada inceleyebilirsiniz.

Merhaba ben GitHub üzerinde bir Valorant skin changer buldum açık kaynak kodlu ve VirusTotal'de tüm antivirüsler onayladı ancak 2 tane nedü belirsiz yazılım virüs dedi. Sizce virüs mü? Ben zannetmiyorum açık kaynak kodlu çünkü linkide burada inceleyebilirsiniz.
Discord servera basıyorsun discord.com'a atıyor ve ne bir görsel ve başka bir şey var. Virüs. İndirirseniz Bitcoin miner veya Ransomware yiyeceksiniz. Dosyanın ismi: ZipArchive.zip 😂.

Discord servera basıyorsun discord.com'a atıyor ve ne bir görsel ve başka bir şey var. Virüs. İndirirseniz Bitcoin miner veya Ransomware yiyeceksiniz. Dosyanın ismi: Ziparchive. ZIP 😂.

Hocam indirdim taratmak için 2 3 dakika sonra da sildim sorun olur mu?

Dosyayı yönetici olarak açmadıysanız sorun olmaz.

Şu anda bedava skin changer yok. Var olan bir senex vardı oda detected oldu o pisliğin elinden hayatta bir daha hile falan almam. Adam detected olan dosyayın ismini V2 diye değiştirerek paylaştı bir sürü kişi ban yedi. Onun harici bildiğim free skin changer yok. Paralı olarak bildiğim frostchanger var aylık 10 dolar. Vanguard'ı bypass etmiyorsa isterse 100 dolar olsun maç ortası ban yersin. Ayrıca bu konuları memoryhackersda ya da cheatglobalde falan açın burada yardım alamazsınız.

Sonuç olarak 3. parti bir yazılım olarak geçiyor içinde virüs olup olmadığını bilemeyiz. Ancak bu tür bir yazılım için uğraşıp ve bunu bedavaya paylaşan kişi illa ki kötü niyetlidir. Ayrıca herhangi bir oyunda 3. parti yazılım kullanmamalısın.

Sonuç olarak 3. parti bir yazılım olarak geçiyor içinde virüs olup olmadığını bilemeyiz. Ancak bu tür bir yazılım için uğraşıp ve bunu bedavaya paylaşan kişi illaki kötü niyetlidir. Ayrıca herhangi bir oyunda 3. parti yazılım kullanmamalısın.
Dostum bir bıçak skinine 1000-1500 lira verecek kadar zengin değil bu ülke elbette bu tarz yollara başvuracak ve aşırı zevkli skin changerla oyun oynamak hiç olmayan oyun zevkini arttırıyor. Tüm oyunlarda geçerli bu.

Dostum bir bıçak skinine 1000-1500 lira verecek kadar zengin değil bu ülke elbette bu tarz yollara başvuracak ve aşırı zevkli skin changerla oyun oynamak mesela ben skin changeri bulmadan önce oyunda hiç zevk almıyordum bulduğumda sürekli oynamaya başladım.
Dostum alım gücünün olmaması, 3. parti yazılım kullanmanı etik kılmaz. Bilgisayarını birden fazla kişi ile kullanmak istiyorsan elbette ki tercih senin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı