Valorant spray nasıl geliştirilir?

YavuzSelim18

Picopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Direkt konuya gireceğim. Rank'ım altın. Yüksek değil. Ama (özellikle DM'de) adam gördüm mü hemen CTRL basıp adama spray atmaya çalışıyorum. Hem CTRL alışkanlığı ve hemen spray atma alışkanlığı var. CTRL sorunu çözülür ama spray bana göre zor. Sorularım şunlar.
Hangi mesafeden spray atmalıyız?
Valorant'ın spray i değişik biraz nasıl kendimi gelişirebilirim? Özellikle orta mesafelerde. CTRL basmayınca Spray'i zerre kontrol edemiyorum. Silah havaya uçuyor. CTRL basınca hemen HS yiyorum. Bilgili kisiler cevap verirse mutlu olurum. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Demir de oyna. Altına nasıl çıktın anlamadım. Odin al tara işte, bu kadar. Oyunun amacı Odin alıp taramak.

Arkadaşlar merhaba. Direkt konuya gireceğim. Rank'ım altın. Yüksek değil. Ama (özellikle DM'de) adam gördüm mü hemen CTRL basıp adama spray atmaya çalışıyorum. Hem CTRL alışkanlığı ve hemen spray atma alışkanlığı var. CTRL sorunu çözülür ama spray bana göre zor. Sorularım şunlar.
Hangi mesafeden spray atmalıyız?
Valorant'ın spray i değişik biraz nasıl kendimi gelişirebilirim? Özellikle orta mesafelerde. CTRL basmayınca Spray'i zerre kontrol edemiyorum. Silah havaya uçuyor. CTRL basınca hemen HS yiyorum. Bilgili kisiler cevap verirse mutlu olurum. Şimdiden teşekkürler.
oynayarak

Odin çok ağır. Karşımda Odin olan biri tarasa bile vandal ile rahat onu alabilirim. Odin vandaldan net zordur.

Yok be, nedense çok kolay kullanıyorum. Ağır falan değil bana göre. Ben direkt tarıyorum o da açık verirse bitti zaten. Bazen 5 kişi Odin alıyoruz. 11-0'dan çevirmiştik.
Sizler yüzünden oyunun keyfi kalmadı be.

Odin silah değil mi? Ben sadece bunu oynayabiliyorum. Ne yapacağız?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı