RamazanQs Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 813 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 4060 Ryzen 5 5600 Cinsiyet Erkek 11 Mart 2023 #1 Merhaba, Valorant'ta 300 FPS alıyorum fakat saçma bir şekilde her saniye drop yiyorum 30 FPS'e düşüyor. Normalde böyle bir sorun yoktu ve 1 hafta içinde oldu bu olay. Sanırım farklı bir hesaba girince böyle bir şey yaşamıyorum.
Merhaba, Valorant'ta 300 FPS alıyorum fakat saçma bir şekilde her saniye drop yiyorum 30 FPS'e düşüyor. Normalde böyle bir sorun yoktu ve 1 hafta içinde oldu bu olay. Sanırım farklı bir hesaba girince böyle bir şey yaşamıyorum.
Çözüm RamazanQs 12 Mart 2023 esatcskn dedi: Hocam kasa temizliği ve işlemci macununu kontrol ettiniz mi? Aynı sorun bende de vardı iyi bir temizlik ve macunlama ile sorunum düzelmişti. Genişletmek için tıkla... Birkaç hafta önce tozları temizledim fakat macuna dokunmadım sorun macundan dolayı olsa ısıdan anlaşılmaz mı? İşlemcinin driverını kaldırıp yeniden başlattım sorun çözüldü teşekkürler.
esatcskn dedi: Hocam kasa temizliği ve işlemci macununu kontrol ettiniz mi? Aynı sorun bende de vardı iyi bir temizlik ve macunlama ile sorunum düzelmişti. Genişletmek için tıkla... Birkaç hafta önce tozları temizledim fakat macuna dokunmadım sorun macundan dolayı olsa ısıdan anlaşılmaz mı? İşlemcinin driverını kaldırıp yeniden başlattım sorun çözüldü teşekkürler.
denısbardhi Hectopat Katılım 20 Aralık 2021 Mesajlar 225 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2023 #11 RamazanQs dedi: Aygıt Yöneticisi'nden işlemciye sağ tıklayıp cihazdan kaldır de otomatik bilgisayar kapanıyor ve açılınca tekrar kurulmuş oluyor. Genişletmek için tıkla... Bu doğru bir kurulum şekli değil yalnız. Soran arkadaş DDU ile kaldırıp öyle kursun sürücüleri. Pardon ben ekran kartı için anlamıştım, işlemci içinse doğru olabilir. İyi günler. Artı 0 Eksi
RamazanQs dedi: Aygıt Yöneticisi'nden işlemciye sağ tıklayıp cihazdan kaldır de otomatik bilgisayar kapanıyor ve açılınca tekrar kurulmuş oluyor. Genişletmek için tıkla... Bu doğru bir kurulum şekli değil yalnız. Soran arkadaş DDU ile kaldırıp öyle kursun sürücüleri. Pardon ben ekran kartı için anlamıştım, işlemci içinse doğru olabilir. İyi günler.
Ryse Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 22 Nisan 2015 Mesajlar 2.225 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2023 #12 esatcskn dedi: Bu doğru bir kurulum şekli değil yalnız. Soran arkadaş DDU ile kaldırıp öyle kursun sürücüleri. Pardon ben ekran kartı için anlamıştım, işlemci içinse doğru olabilir. İyi günler. Genişletmek için tıkla... İşlemci driveri diyor sanırım ekran kartı değil. Artı 0 Eksi
esatcskn dedi: Bu doğru bir kurulum şekli değil yalnız. Soran arkadaş DDU ile kaldırıp öyle kursun sürücüleri. Pardon ben ekran kartı için anlamıştım, işlemci içinse doğru olabilir. İyi günler. Genişletmek için tıkla... İşlemci driveri diyor sanırım ekran kartı değil.