Valorant sürekli hata veriyor

Breizchh

Centipat
Katılım
29 Aralık 2021
Mesajlar
40
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Bilgisayarı Windows 11 geçirdiğimden beri sürekli farklı farklı hatalar verdi.
Bazen oyunun ortasında kapanıyor ve bir daha açılmıyor.
Bazen de oyunun Launcher'i başlatırken hata veriyor ve açılmıyor.
Aynı Launcher üzerinden LoL ve lor oynuyorum hiçbir sıkıntı çıkarmıyorlar.
 
aynı hatayı bende alıyorum tüm çözümleri denedim olmuyor valorat oyuna giriryorum oynuyorum ortada hiçbirşey yokken durduk yere kapanıyor hata filan yok sonra girmeye çalışıyom maça girdiği anda direk geri kapanıyor anca pc kapat aç yapıyom sonra gidiriyor herşey güncel oyun dosyalarını doğruladım format attım ekran kartı sıcak değil işlemci sıcak değil tüm güncellemeler yapılı pc temizledim nvidia ayarları sıfırladım herşeyi denedim düzelmiyor
 
Aynı hatayı bende alıyorum tüm çözümleri denedim olmuyor valorat oyuna giriryorum oynuyorum ortada hiçbir şey yokken durduk yere kapanıyor hata filan yok sonra girmeye çalışıyom maça girdiği anda direk geri kapanıyor anca PC kapat aç yapıyorum sonra gidiriyor her şey güncel oyun dosyalarını doğruladım format attım ekran kartı sıcak değil işlemci sıcak değil tüm güncellemeler yapılı PC temizledim NVIDIA ayarları sıfırladım her şeyi denedim düzelmiyor.

Bende hala çözümü bulamadım.
HDD testi yaptım yine bir şey çıkmadı.
Son mantıklı düşüncem anakart bozuk olabilir, bir arkadaşım sürekli mavi ekran hata vs. alıyordu, anakartı garantiye yollayıp problemleri anlattı, şu an hiçbir problemi kalmadı. (bende sadece Valorant değil yavaş yavaş çoğu oyunda olmaya başladı)
 

Yeni konular

Geri
Yukarı