egg bu bizim sarp
Picopat
Daha fazla
hocam dediğiniz herşeyi yapmış zaten başlıkta dediğim gibiBen de aynı hatayı alıyorum sıkça. MSI Afterburner olmadan oyun oynamam pek, onu kapatıp PC'yi yeniden başlatınca çözülüyor. Arkada açık olan her şeyi kapatsın. O da olmazsa Vanguard'ı silip yüklesin. Oyunu komple silip yüklemeyi de denesin.
Söyledim hocam ben de asıl sorunun neden kaynaklandığını ve nasıl çözüldüğünü. Genellikle arkada çalışan bir uygulama Vanguard ile çakışıyor, bu Discord dahi olabilir tehlikeli olarak tespit ettiyse.hocam dediğiniz herşeyi yapmış zaten başlıkta dediğim gibi
Arkada bir hile programı açıksa tabii ki düzelmez arkadaşına sorabilir misin![]()
Arkadaşlar selam ben sorunun sahibi olan kişiyim. Oyunu 2 kere sildim yükledim MSConfig üzerinden hizmetlerde vgc haric her şeyi kapatıp denedim yine olmadı. Oyunu betadan beri oynuyorum kısaca kaldırmama gibi bir sıkıntı da olamaz sistemim iyi.

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.