Çözüldü Valorant System error

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

turkues

Hectopat
Daha fazla  
Valorant oynarken System error, hata vermeden oyundan atma ve görünüşe göre oyunun çökmüş hataları alıyorum. Çok sinirim bozuluyor ve hata yüzünden ban yiyip rank düşüyorum.

Çözüm
Hayır Process Monitor raporu istemedim, olay görüntüleyicisi raporu istedim. Oradaki rehberi okuyun anlarsınız.

Kusura bakma yanlış anlamışım. Bunu attım da Valorant çöktüğündeki raporu mu atacağım?

Birkaç kere temiz kurulum yaptım, olmadı.

@Enes3078 biraz daha internette araştırdım ve komut istemine --netsh winshock reset-- yazarak çözdüm sorunu.
Birkaç kere yaptım, ama olmadı. Tam silmedim ama galiba tüm dosyalardan. Kernelbase.dll diye bir hata da alıyordum. Kernel32.dll de.
Program kaldır kısmından kaldır. Riot Games'i orijinal konumuna kur. Hepsi silinsin baştan yükle. Düzelmezse tekrar haber et. Sabah 4'e kadar aktifim.

Program kaldır kısmından kaldır. Riot Games'i orijinal konumuna kur. Hepsi silinsin baştan yükle. Düzelmezse tekrar haber et. Sabah 4'e kadar aktifim.
Tamamdır.

Tekrar yükledim ve oyunu açıyorum, etkietleyip yazarım.
@Neverchanges sorun çözülmedi.

Son düzenleme:
kernel32.dll dosyasını kaldıramazsınız ki. Sistem bileşenleriyle alakalı bir DLL'in silinmesine izin vermez Windows. Ayrıca neden çift konu açıyorsunuz? Gerekli desteği ilk konunuzdan sunuyordum oysaki. Oyuna onarım yaparsanız sorun çözülmeli. Hiç Valorant oynamadım fakat LoL'de tam onarım tarzı bir şey vardı. Varsa onu yaparsınız.

Valorant'ta yok, hatta 1 2 yerde daha bu konuyla ilgili bir şey görmüştüm. Bu konu System Error'la alakalı değil. Hata vermeden oyundan attığında bir şey kopyalanıyordu. Ne anlama geliyor diye bir konu açtım. Kernel32 veya kernelbase.dll le ilgili bir sıkıntı var sanmıştım. Çünkü hatada kernel32 ve kernelbase.dll için bilinmeyen fonksiyon yazıyordu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Anladım. Yine de oyundan atıyor ve oyuna erişemiyorsunuz. Bu da konularınızı birleştirme sebebimdi zaten. Olay Görüntüleyicisi'ne bakın ve bir girdi varsa onu bizimle paylaşın. Rehberi aşağıda mevcut. Sorun devam ederse de temiz kurulumu deneyebilirsiniz bu arada.

Şimdi oyundan atana kadar Process Monitor açık mı kalacak?

Hayır Process Monitor raporu istemedim, Olay Görüntüleyicisi raporu istedim. Oradaki rehberi okuyun anlarsınız.

Hayır Process Monitor raporu istemedim, olay görüntüleyicisi raporu istedim. Oradaki rehberi okuyun anlarsınız.

Kusura bakma yanlış anlamışım. Bunu attım da Valorant çöktüğündeki raporu mu atacağım?

Birkaç kere temiz kurulum yaptım, olmadı.

@Enes3078 biraz daha internette araştırdım ve komut istemine --netsh winshock reset-- yazarak çözdüm sorunu.

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…