Çözüldü Valorant System error

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

turkues

Hectopat
Daha fazla  
Valorant oynarken System error, hata vermeden oyundan atma ve görünüşe göre oyunun çökmüş hataları alıyorum. Çok sinirim bozuluyor ve hata yüzünden ban yiyip rank düşüyorum.

Çözüm
Hayır Process Monitor raporu istemedim, olay görüntüleyicisi raporu istedim. Oradaki rehberi okuyun anlarsınız.

Kusura bakma yanlış anlamışım. Bunu attım da Valorant çöktüğündeki raporu mu atacağım?

Birkaç kere temiz kurulum yaptım, olmadı.

@Enes3078 biraz daha internette araştırdım ve komut istemine --netsh winshock reset-- yazarak çözdüm sorunu.
@Enes3078 ben de bu hatayı alıyorum çözümünü halen bulamadım arkadaşın dediğini yaptım çözülmedi minidump dosyası atsam bakabilir misin?

Ben de zaten bir konu daha açmıştım bu sorunla ilgili. Ne yaptıysam düzelmedi sırf belki düzelir diye PC'yi dahi sıfırlamayı göze aldım yine işe yaramamıştı. Ardından bir arkadaş Riot'un zaten bu sorundan neredeyse 2 aydır haberdar olduğunu söyledi ama çözüm bulamamışlar işte. Windows 8'ler de oluyormuş seninki Windows 8 değilse bir çözümü vardır diye düşünüyorum aslında.

Ben de zaten bir konu daha açmıştım bu sorunla ilgili. Ne yaptıysam düzelmedi sırf belki düzelir diye PC'yi dahi sıfırlamayı göze aldım yine işe yaramamıştı. Ardından bir arkadaş Riot'un zaten bu sorundan neredeyse 2 aydır haberdar olduğunu söyledi ama çözüm bulamamışlar işte. Windows 8'ler de oluyormuş seninki Windows 8 değilse bir çözümü vardır diye düşünüyorum aslında.

Bende RAM sıkıntılıymış. RAM'i diğer slota takıp deneyeceğim, olmazsa garantisi var hala, gönderirim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı