Hayır Process Monitor raporu istemedim, olay görüntüleyicisi raporu istedim. Oradaki rehberi okuyun anlarsınız.
drive.google.com
--netsh winshock reset-- yazarak çözdüm sorunu.Oyun dosyalarında.DLLbir problem var gibi gözüküyor. Oyunu silip tekrar yükler misiniz?
Program kaldır kısmından kaldır. Riot Games'i orijinal konumuna kur. Hepsi silinsin baştan yükle. Düzelmezse tekrar haber et. Sabah 4'e kadar aktifim.Birkaç kere yaptım, ama olmadı. Tam silmedim ama galiba tüm dosyalardan. Kernelbase.dll diye bir hata da alıyordum. Kernel32.dll de.
Tamamdır.Program kaldır kısmından kaldır. Riot Games'i orijinal konumuna kur. Hepsi silinsin baştan yükle. Düzelmezse tekrar haber et. Sabah 4'e kadar aktifim.
Program kaldır kısmından kaldır. Riot Games'i orijinal konumuna kur. Hepsi silinsin baştan yükle. Düzelmezse tekrar haber et. Sabah 4'e kadar aktifim.
kernel32.dll dosyasını kaldıramazsınız ki. Sistem bileşenleriyle alakalı bir DLL'in silinmesine izin vermez Windows. Ayrıca neden çift konu açıyorsunuz? Gerekli desteği ilk konunuzdan sunuyordum oysaki. Oyuna onarım yaparsanız sorun çözülmeli. Hiç Valorant oynamadım fakat LoL'de tam onarım tarzı bir şey vardı. Varsa onu yaparsınız.kernel32.dlldosyasını kaldıramazsınız ki. Sistem bileşenleriyle alakalı bir DLL'in silinmesine izin vermez Windows. Ayrıca neden çift konu açıyorsunuz? Gerekli desteği ilk konunuzdan sunuyordum oysaki. Oyuna onarım yaparsanız sorun çözülmeli. Hiç Valorant oynamadım fakat LoL'de tam onarım tarzı bir şey vardı. Varsa onu yaparsınız.
Anladım. Yine de oyundan atıyor ve oyuna erişemiyorsunuz. Bu da konularınızı birleştirme sebebimdi zaten. Olay görüntüleyicisi'ne bakın ve bir girdi varsa onu bizimle paylaşın. Rehberi aşağıda mevcut. Sorun devam ederse de temiz kurulumu deneyebilirsiniz bu arada.
Olay Görüntüleyicisi raporu paylaşma
Başlat menüsüne sağ tıklayın ve Olay Görüntüleyicisi'ni seçin: Şimdi soldan Windows Günlükleri, sonra da Uygulama sekmesine girin: Bir sonraki aşamada sağdan Günlüğü Temizle... deyin ve gelen pencereden de Temizle seçeneğini seçin. Şimdi çöken uygulamayı tekrar çalıştırın. Uygulama...www.technopat.net
Hayır Process Monitor raporu istemedim, olay görüntüleyicisi raporu istedim. Oradaki rehberi okuyun anlarsınız.
drive.google.com
--netsh winshock reset-- yazarak çözdüm sorunu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.