Hayır Process Monitor raporu istemedim, olay görüntüleyicisi raporu istedim. Oradaki rehberi okuyun anlarsınız.
drive.google.com
--netsh winshock reset-- yazarak çözdüm sorunu.@Enes3078 ben de bu hatayı alıyorum çözümünü halen bulamadım arkadaşın dediğini yaptım çözülmedi minidump dosyası atsam bakabilir misin?
Ben de zaten bir konu daha açmıştım bu sorunla ilgili. Ne yaptıysam düzelmedi sırf belki düzelir diye PC'yi dahi sıfırlamayı göze aldım yine işe yaramamıştı. Ardından bir arkadaş Riot'un zaten bu sorundan neredeyse 2 aydır haberdar olduğunu söyledi ama çözüm bulamamışlar işte. Windows 8'ler de oluyormuş seninki Windows 8 değilse bir çözümü vardır diye düşünüyorum aslında.

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.