Valorant takılma problemi

Quarit

Hectopat
Katılım
7 Mart 2021
Mesajlar
3.831
Makaleler
1
Çözümler
25
Merhaba, benim problemim sunucu tick oranı ile alakalı. Poliganda mermilerim çok stabil gidiyor, mouse kontrolde tutarlı ve ekranda takılma olmuyor hiçbir şekilde. Bu problem hakkında pek fazla kullanıcı kaynağı bulamadım. Bu problemi yaşayanlarda aynı benim gibi benzer problemleri yaşamış. Nasıl çözümü var bilemiyorum. İnternet ile alakalı diyorlar lakin anlayamadığım kısım Valorant dışında bir problem yok, ayrıca Poliganda da bir problem yokken neden Rekabetçi, derecesiz ve DM gibi oyun modlarında bu problemi yaşıyorum. Sunucu tickrate tam olarak nedir ? Ve en önemlisi neden böyle bir problem yaşıyorum merak ediyorum. Bilgisi olan ve yardımcı olan birileri olursa çok sevinirim. Poliganda hızlı bir şekilde botlara ateş etsemde 128 tick oranı 127 bile düşmüyor, ama DM gibi modlarda sık sık 1 saniye aralıklarda 110-100-128 tick değişip duruyor, dolasıyla mermilerimde takıla takıla gidiyor.
 
Desteğe yazdınız mı?
Evet yazdım. Ama daha önce desteğe benzer şekilde 2-3 defa daha yazmıştım. Standart saçma sapan testleri yaptırıyor, 2-3 gün bu şekilde iletişimden sonra "Abonesi olduğunuz internet sağlayıcınız ile görüşün" diyorlar :)

@GT 710 Sorunu çözdüm. Bu arada Riot desteğe yazdım ve klasik cevaplarını aldım. PingPlotter ile test yaptırdı, zaten ondan sonra direkt desteği kapattım. Gerçekten Türkiye Riot destek rezalet. Sorun Windows 11 TPM sanırım ya da işletim sisteminin direkt kendisi ile alakalı. Windows 10 geri döndüm ve 128 Tick oranı düşmüyor, sürekli sabit kalıyor. BIOS üzerinden TPM kapattım, secure boot ayarınıda eski haline getirdim. Bir ara denerim tekrar açmayı, belki direkt TPM ya da secure boot ile alakalıdır.
 
Son düzenleme:
Evet yazdım. Ama daha önce desteğe benzer şekilde 2-3 defa daha yazmıştım. Standart saçma sapan testleri yaptırıyor, 2-3 gün bu şekilde iletişimden sonra "abonesi olduğunuz internet sağlayıcınız ile görüşün" diyorlar :)

@GT 710 sorunu çözdüm. Bu arada Riot desteğe yazdım ve klasik cevaplarını aldım. Pingplotter ile test yaptırdı, zaten ondan sonra direkt desteği kapattım. Gerçekten Türkiye Riot destek rezalet. Sorun Windows 11 TPM sanırım ya da işletim sisteminin direkt kendisi ile alakalı. Windows 10 geri döndüm ve 128 tick oranı düşmüyor, sürekli sabit kalıyor. BIOS üzerinden TPM kapattım, Secure Boot ayarınıda eski haline getirdim. Bir ara denerim tekrar açmayı, belki direkt TPM'ya da Secure Boot ile alakalıdır.

Sağa sola dönerken çok kısa süreli takılıyor değil mi?
 

Geri
Yukarı