Oyuna nasıl giriliyor?Beraber oynamak isteyenler nicklerini yazabilir arkadaşlar.
VALORANT LINKOyuna nasıl giriliyor?
Oyunu Twitch üzerinden Riot hesabına bağlayıp dropları aktif olan yayıncıları Twitch üzerinden izleğerek oyunun düşmesini bekliyorsun oyun düşünce oyunu indirip oynayabiliyorsun fakat bana 4 gündür düşmedi.Oyuna nasıl giriliyor?
Belirli yayıncıları twitch ile Riot hesabını bağladıktan sonra izle eğer sağ üstte bildirim gelirse oyuna girebilirsin ordan tıklayarak.Bana düştü 7 Nisan'dan beri oynuyorum.Oyuna nasıl giriliyor?
Küçük yayıncılarda düşme olasılığı daha yüksek galiba. Ben orda takılıyorum düşme olasılığı daha yüksek.Oyunu Twitch üzerinden Riot hesabına bağlayıp dropları aktif olan yayıncıları Twitch üzerinden izleğerek oyunun düşmesini bekliyorsun oyun düşünce oyunu indirip oynayabiliyorsun fakat bana 4 gündür düşmedi.
Ben Videoyun'dan düşürdüm.Küçük yayıncılarda düşme olasılığı daha yüksek galiba. Ben orda takılıyorum düşme olasılığı daha yüksek.
Ben Kodbilen'de düşürmeye çalışıyorum. 10 kişi falan izliyor.Ben Videoyun'dan düşürdüm.
Sol altta droplar etkinleştirildi yazmıyorsa o yayıncıdan düşmez.Ben Kodbilen'de düşürmeye çalışıyorum. 10 kişi falan izliyor.
Oyun 7 GB yazıyor, drop'u tek sefer düşürmem yeterli mi ?Sol altta droplar etkinleştirildi yazmıyorsa o yayıncıdan düşmez.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.