Valorant tam ekran sorunu

İşletim sistemi
Windows 10

arcaozen

Hectopat
Arkadaşlar Valorant'ta oyunu tam ekrana alıp 1920x1080 yapınca bu şekilde bir görüntü ortaya çıkıyor;
Bu problemi nasıl çözebilirim?
Ekran kartım RX 590.

Dosya Ekleri

• 3F6BB2A3-DA0D-4975-875B-B7A622297722.jpeg
    3F6BB2A3-DA0D-4975-875B-B7A622297722.jpeg
    101,5 KB · Görüntüleme: 195
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar birebir aynı sorunu yaşıyorum Tam ekrana alınca ekran donuyor f11 veya alt+enter ile pencereliye daha sonra pencereli tam ekrana alıp 20-30 fps ile oynamaya çalışıyorum artık pes ettim oynanmıyor böyle.

Her şeyi denedim düzelmedi. Ticket attım yine çare bulamadılar. Durumun tamamen intel hd graphics 3000 ile ilgili olduğundan eminim ama kanıtlayamam. Bir oyun zevkimiz vardı zehir oldu. Lütfen çözüm bulursanız benimle de paylaşın...

Merhaba arkadaşlar birebir aynı sorunu yaşıyorum Tam ekrana alınca ekran donuyor F11 veya alt+enter ile pencereliye daha sonra pencereli tam ekrana alıp 20-30 FPS ile oynamaya çalışıyorum artık pes ettim oynanmıyor böyle.

Her şeyi denedim düzelmedi. Ticket attım yine çare bulamadılar. Durumun tamamen Intel HD Graphics 3000 ile ilgili olduğundan eminim ama kanıtlayamam. Bir oyun zevkimiz vardı zehir oldu. Lütfen çözüm bulursanız benimle de paylaşın...

Kankam, bana da bazı ekran kartlarında tam ekran sorunu olduğunu ve en kısa sürede çözeceklerini söylediler.

Merhaba arkadaşlar birebir aynı sorunu yaşıyorum tam ekrana alınca ekran donuyor F11 veya alt+enter ile pencereliye daha sonra pencereli tam ekrana alıp 20-30 FPS ile oynamaya çalışıyorum artık pes ettim oynanmıyor böyle.

Her şeyi denedim düzelmedi. Ticket attım yine çare bulamadılar. Durumun tamamen Intel HD Graphics 3000 ile ilgili olduğundan eminim ama kanıtlayamam. Bir oyun zevkimiz vardı zehir oldu. Lütfen çözüm bulursanız benimle de paylaşın...

Yapacak bir şey yok. Ben 4 defa attım ilk attığım bilet 4 ay önceydi. Hiç ilgilenmiyorlar halletmeye çalışıyoruz deyip bırakıyorlar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı