Valorant tam ekran yapılmıyor

İşletim sistemi
Windows 7

Beren Aslaner

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
PALIT GeForce RTX 4060 Ti Dual OC 8GB NE6406TT19P1-1060D RTX4060TI, PCI-E16 4.0, 8GB/128bit GDDR6, 3xDisplayPort, HDMI, DLSS 3 Ekran kartı

XPG AX4U320016G16A-DR30 GAMMIX D30 Kırmızı DDR4-3200Mhz Dual 32GB (2x16GB) C16(16-20-20) 1.35V Bellek

MSI B550-A PRO AMD B550, DDR4, AM4 Ryzen, SATA6Gb/s, M2, USB3.2, DisplayPort, HDMI ATX Anakart

AMD Ryzen 5 5500 AM4 DDR4
Merhaba, Valorant oynarken oyunu tam ekran moduna alamıyorum. Sadece pencereli ve pencereli tam ekran modunda oynayabiliyorum. Tam ekranı seçtiğimde biraz bekliyorum ve otomatik olarak pencereli tam ekran oluyor. Destek ekibine yazdım ve şöyle bir cevap aldım ama ne yapmam gerektiği konusunda pek bir fikrim yok anlamadım çünkü. Sizler yardımcı olur musunuz nasıl düzeltebilirim bu sorunu?

Ekran kartım: NVIDIA GeForce 425m.
İşlemcim: Intel Core i5 m 460.
4 GB RAM ve Windows 7
Aldığım cevap bu;

Ekran Alıntısı.PNG

Son düzenleyen: Moderatör:
Bak orada en boy oranını özelleştir var orayı uzatılmış var ise uzatılmış yapyok ise sığdır yapıp dener misin?
Valorant ayarları içinde mi?

Hayır daha demin attığın resimde ölçeklendirme var oradan en boy oranını koru ya da sığdır yapıp Valorant'da tekrar dener misin?
Denedim kanka ama yine aynı şey oldu değişmedi

Dosya Ekleri

• 1.PNG
    1.PNG
    416,2 KB · Görüntüleme: 49
  • 2.PNG
    2.PNG
    408,8 KB · Görüntüleme: 40
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şunları bir uygular mısın?

Denedim kanka ama yine olmadı maalesef

O zaman bug olmuş olabilir oyunun güncellenmesi bekleyeceksin bayağı uğraştım ama çözemedim kusura bakma.
Çok teşekkür ederim yardımın için

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı