Valorant, Ubisoft ve EA hesapları bir anda çalındı

• Konuyu başlatan DOWIL
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 10
  • Görüntüleme 363

DOWIL

Centipat
Daha fazla  
Bir gün Valorant'a girmek için bilgisayarı açtım fakat hesaba giremedim. Mailimi kontrol ettiğimde "Şifreniz değiştirildi" şeklinde bir bildirim gördüm. Aynı şekilde Ubisoft'tan da bir mail aldım ve Brezilya'dan hesabımın şifresinin değiştirildiğini fark ettim.

Sonrasında EA FC 24'e girmek istedim, ancak aynı sorunu yaşadım—mail değişmişti. Ubisoft hesabını Xbox Game Pass üzerinden oyun oynamak için açmıştım.

Valorant ve EA hesaplarımı geri aldım, fakat Ubisoft'tan başka hesaplarımı da çalabilirler mi? Çok endişeliyim, ne yapmam gerekiyor? Teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Riot Games hesabını kolay şekilde kurtarırsın fakar diğerleri hakkında bilgim yok 3 hesabın birden çalındığına göre virüs yemişsin ya da mail i çaldırmışsın mail in şifresini değiştirip her yerden oturumu kapattıktan sonra çift aşamalı doğrulama faktörünü aç sonra da direk format at kafan rahat olur.

Teşekkür ederim ancak bir sızma olduğunu soylemiyor.
O zaman tüm hesaplarınızın şifrelerini değiştirin ve açık değilse 2 aşamalı doğrulama açın. Eğer tekrardan çalınma gibi bir durum olursa format atabilirsiniz. Tabi cihazınızda virüs olup olmadığını bilemeyiz. Kaspersky ile tarama yaptığınızı ve virüs olmadığını söylediniz. Son zamanlarda cihazınızda yavaşlama, şüpheli hareketler vs. şeyler oluyor muydu?

@xShentt şu anlık bir yavaşlama vb yok fakat niye böyle hesaplarımın çalındığını anlamadım sahte sitelere falan da girmedim bir tek Türkçe yama falan indiriyordum ve Kaspersky ile tarıyordum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı