Valorant üzerinden nasıl hacklenildim?

Bu konuyu buranın moderatörleri nasıl onaylıyor anlamış değilim. Neyse forumun yaş olayı iyice forumdan uzaklaşmaya yeteri sebep. Bu konunun troll olduğunu ve kullanıcının hayal dünyasın da yaşadığını nasıl anlamıyorlar ilginç.
Buranın konu onaylayan modlarının farklı bir yaş grubu olduğunu ya da belli bir seviye de bilgiye sahip olduğunu mu sanıyorsun? Anca ceza verir sana bana.

Konu net troll. Öyle böyle değil yani. Hem de trol olarak insanlara yanlış bilgilendirme yaparak korkutuyor.

Konuya müdahale için konuyu açan arkadaşın daha kaç forum kuralını çiğnemesi gerekiyor? Süper mega kodlu modlar nerede?

Burayada açmış arkadaş aynı konuyu

Frankfurt sunucusunda ranked girdim. Adamın biri geldi ozguvenli hepinizi hacklerim falan dedi, 2 dakika falan sonra oyundan atti.

Ekranda "Hacked By Rouderrrrrrrr" yazıyordu, formatladım ama geçmedi devam etti. BIOS virüsüdür diye kodlayıcı ile BIOS'umu anakarta yeniden yazdım ama geçmedi.

1. Bu nasıl yapıldı?
2. Nasıl kurtulurum bu illetten?
Olayla ilgili bir ekran görüntüsü veya bir video kaydı yollamamışsınız ve anlattığınız olayın yaşanma ihtimali Hulk un gerçek olma ihtimali gibi birşey.

Konunun troll olduğu çok belli neredeyse betadan beri oynuyorum hiçbir adam uğraşmaz böyle seylerlerle yazilmcilarla kaç kere oynadım zaten yaşanmasıda bir o kadar imkansız adam senin daha ekran kartını bilemez.

Bu olaya inanan anime kızlarının gerçek olduğuna da inanıyordur. :)

Nasıl yani gerçek değiller mi?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı