Genelde 1600DPI'da 0.175 civarı kullanılıyor.Merhaba Valorant'ta eskiden 1600 DPI 1,3 hassasiyette oynuyordum her maç garanti 25-30 killim oluyordu 800 DPI 0,7 hassasiyete geçeyim dedim 1-2 hafta oynadım oynayamadığımı anladım alışırım herhalde deyip devam ettim her maç 5 kill aldığımı fark edince eski hassasiyetime geri döndüm çok hızlı geldi oynayamadım.
Şimdi ben kendime uygun hassasiyeti nasıl bulabilirim iyice bozulmuş gibi hissediyorum kendimi.
FPS oyunlarında genelde düşük DPI tercih edilir fakat siz nasıl iyi oynuyorsanız onunla devam etmelisiniz. Ama sizin şu anda kullanmış olduğunuz DPI gerçekten çok fazla geldi bana, hem de çok fazla. Şu anda benim de bu konuda sıkıntım var ve kendime uygun Sens'i halen bulamadım. 1600 DPI 0, 31-0, 22 aralarında gidiyorum. Bu tamamen alışmakla alakalı. Sürekli değiştirirseniz hiç oynayamazsınız. Sabit oynarsanız mutlaka alışırsınız.
Aslında uygun olan hassasiyet şöyle bulunur;
Fareyi padin en sol başlangıç noktasına koyun. Daha sonra fareyi yavaş yavaş pedin en sağ kısmına ucuna kadar kaydırın. Bu kayma süresinde cross 360 derecelik bir dönüş yapmış olması lazım.
Mantıken bu şekilde belirtiliyor uygun hassasiyet ayarı ama kişinin oynayış tarzı ve alışkanlığı ile alakalı tamamen değişebilir. Yukarıdaki gibi bir hassasiyet ayarlayıp fareyi bilekten oynuyorsan hiçbir işe yaramaz koldan oynaman gerekli bu hassasiyetle.
Ben ilk balkadığımda 800 DPI 1.3 sensle oynuyordum ve bilekten oynama tarzım var ama yavaş yavaş sensimi düşürerek koldan oynamaya alıştım ve şu anda 800 DPI 0,28 sesle oynuyorum.
Oblivity diye bir uygulama kullanmıştım sana uygun hassasiyeti seni test ederek gösteriyordu 800 DPI 0,94 yazmıştı benim için bu iyi bir hassasiyet midir?
Uygulama kullanarak bir şey elde edemezsiniz hocam tek tek deneyeceksiniz DM girip hangisi rahat ise onu kullanacaksınız.
Uygulama hedef vurdurup her 30 saniyede hassasiyetini değiştirip vurup vuramama yüzdene, hareketlerine bakıyor ona göre bir hassasiyet veriyor sana iş görebilir.